Rüyada sema yapmak

Rüyada sema yapmak sorunların kısa bir zaman içinde çözüleceğine, alım gücünün zayıflamayacağına, kendisini büyük bir iş sıkıntısının ortasında bulacağına, eline geçen fırsatların kazançtan çok zarar getireceğine, çok güzel bir evlilik yapılacağına, bir sebeple bütün çalışmalarının boşa gideceğine, kendisi ile aynı sorunlarla uğraşan bir kişiden feyz alacağına, yakın zaman içinde çok büyük bir kaza yaşanacağına, bir sebeple zorluklara düşüleceğine delalet etmektedir.

Rüyada sema yapmak gördüyseniz:

  • Bazı konuların ilerlemesi veya gelişmesi için diğerlerinin harekete geçmesini beklememeli, siz harekete geçmelisiniz.

Rüyada sema yapmak çalışkanlığının ve emeklerinin karşılığını da hak ettiği yere gelerek alacağına, huzursuzluk yaratan kişilerin haneden uzaklaştırılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sema ettiğini görmek işlerini yoluna koyacağına, attığı her adımda daha sıkıntılı bir duruma düşeceğine delalettir.

Rüyada semayı görmek hayatının bir anda renkleneceğine, kazancının günden güne azalacağına işaret etmektedir.

Rüyada semaya çıkmak rüya sahibinin hayatı boyunca istediği her şeye fazlasıyla sahip olacağına, aile hayatı ile ilgili çok büyük ve güzel gelişmelerin yaşanacağına ve rüya sahibinin evlilik yolunda ilerleyeceğine işaret eder.

Rüyada semaya yükselmek hiç beklenmeyen bir anda çok hoş ve çok tatlı birisi ile bir ilişkiye başlanacağına, kişinin gülen yüzünün solacağına ve çok zor bir dönem geçireceğine tabir olunur.

Rüyada semaya bakmak dertlerinin dermanını bulacağına, yapılan işlerde çok hayırlı ve kazanç getirecek çalışmalar yapılacağına, uzun zamandan beri tekrar eden zararların düzeltileceğine işaret eder.

Rüyada sema etmek konfor ve lüks içinde yaşayacağına, sevdiği bazı kişilerden ihanet göreceğine alamet eder.

Rüyada semaya uçmak gözünü en yukarılara dikeceğine, ailesi ile rahatının ve huzurunun yerinde olacağına yorulur.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments