Rüyada sevdiğine masaj yapmak

Rüyada sevdiğine masaj yapmak makamında en yüksek noktaya erişeceğine, eğitimle ilgili verilen emeklerin boşa gitmeyeceğine, varlıklı ve konforlu bir hayat sürüleceğine, iyi niyetlerle attığı adımların takdir göreceğine, sevilen kişi ile yakın bir zaman içinde hayırlı bir karar verilip evlilik yoluna girileceğine, kötü günlerde elini kolunu bağlayıp, ağlayıp sızlayacak kadar acizlik içinde olmaya izin vermeyeceğine, büyük maddi zararlara uğrayacağına ve sevdiği kişileri kaybetme pahasına da olsa bazı sorunlar yüzünden çeşitli tartışmalara gireceğine, parasal olarak genişliğe çıkılacağına, girilen işlerde çok büyük başarılar kazanılacağına, çok güzel ve hayırlı rızıklar elde edileceğine delalettir.

Rüyada sevdiğine masaj yapmak gördüyseniz:

  • Bazı planlar ya da organizasyonlar B planı gerektirebilir.

Rüyada sevdiğine masaj yapmak kendisini çekemediği için etrafta olur olmaz laflar edeceğine, hemen her gününün neredeyse şen kahkahalarla geçeceğine işaret etmektedir.

Rüyada sevdiğin kişiye masaj yapmak bazı durumlarda da ağırdan alması nedeniyle önemli fırsatları kaçıracağına, aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşayacağına, hayatı içinde süren belirsiz durumların yavaş yavaş düzeleceğine delalet etmektedir.

Rüyada kalbe masaj yapmak arzularına kavuşacağına, alınmış olan borçların kolayca ödeneceğine alamet eder.

Rüyada erkeğe masaj yapmak yardıma muhtaç olan insanlara yardımcı olduğuna, elinde bulunan imkânları hak yolu için kullandığına ve ettiği duaların allah katında karşılığını bulacağına, hiç beklemediği bir anda çok kötü bir durumla ya da hiç beklemediği bir tartışma ile yakın bir arkadaşı ile küçük de olsa bir kırgınlık yaşayacağına alamet eder.

Rüyada bebeğe kalp masajı yapmak hayal edilenlere ulaşılamayacağına, sevilen bir kişi ile ayrılık yaşanacağına inanılır.

Rüyada kadına masaj yapmak atılacak adımlar sayesinde işlerini daha kolay bir şekilde halledeceğine, orada meslek erbabı ve ticaret ehli kişilerle tanışacağına, onlar sayesinde hayırlı fırsatlar elde edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada birisine masaj yapmak bazı kimseler tarafından uğrayacağı zarar nedeniyle canının yanacağına, çok mutlu olacağı günler geçireceğine, iş hayatında çok güzel işler yapacağına inanılır.

Rüyada bir kadına masaj yapmak üzüntülerin, sıkıntıların ve sorunların kısa sürede çözüleceğine, verilen sözlerin yerine getirileceğine, beklenen bir mevkiye terfi alınacağına, eğitimini sürdüren gençlerde ise askeri sınavlar veya önemli eğitim kurumlarının sınavlarında büyük başarılar elde etmek, zeka ile istenilen mevkiye erişileceğine rivayet eder.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments