Rüyada sevdiğini karanlıkta görmek

Rüyada sevdiğini karanlıkta görmek her konuda gelişme gösterileceğine, her türlü musibetten ve melanetten uzaklaşılacağına, işlerinin büyük bir başarı kazanması sayesinde yüklü miktarda para kazanacağına ve ailesi ile çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, hem istediği her şeyi gerçeğe çevireceğine hem de ailesini mutlu edeceğine, üzüntü duyduğu konuları kendi imkânları ile düzeltmeye çalışacağına, yakın bir arkadaşla büyük bir proje gerçekleştirileceğine, kendi işlerini çok iyi bir seviyeye getiren rüya sahibinin başka insanların da yardımına koşacağına, yaptığı işten bir türlü kazanç elde edemeyeceğine, mutlu, huzurlu, sağlık dolu ve güzel günler geçirileceğine, işlerin çok daha iyi bir şekilde ilerleyeceği bir döneme girileceğine ve yardıma muhtaç insanlara çok büyük yardımlarda bulunulacağına, çok uzun zamandan beri yaşanan endişeli bekleyişin sona ereceğine yorulur.

Rüyada sevdiğini karanlıkta gördüyseniz:

  • Maddi başlıklı konularda güç mücadeleleri veya şov yapan kişilerle uğraşılar söz konusu olabilir.

Rüyada sevdiğini karanlıkta görmek çok huzurlu bir duruma geleceğine, işlerinin yakın bir zaman içinde sıkıntı çekmesine sebep olacağına ancak bu durumun kısa sürede çok hayırlı bir hal alacağına, gireceği işlerde alacağı başarılar sayesinde çok büyük işadamlarının dikkatini çekeceğine işaret eder.

Rüyada karanlıkta sevdiğini görmek ardı ardına güzel ve hayırlı haberler alınacağına, başarılı olundukça özgüvenin artacağına yorulur.

Rüyada karanlık bir eve girmek yüklü siparişler alacağına, sıkıntıların ve zararların yakın zaman içinde ortadan kaldırılacağına delalet eder.

Rüyada karanlığa düşmek dostlarının ve yakın çevresinin her zaman güvenilir olacağına, rüya sahibinin sırtının asla yere gelmeyeceğine, etrafındaki insanlardan alacağı yardım ile bu durumdan kurtulmaya çalışacağına rivayet etmektedir.

Rüyada gündüzü karanlık görmek sıkıntılarını ortadan kaldıracağına, elinde bulunan imkânları çok iyi değerlendirip büyük kazançlar elde edeceğine, ticaretten yana kısmetlerinin çoğalacağına delalettir.

Rüyada karanlıkta yatmak kişinin huzurunun, neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine, istediği herşeye sahip olacağına inanılır.

Rüyada karanlıkta aslan görmek uzun zaman çekilen rahatsızlıklar yüzünden ruhsal olarak da yıpranacağına ve hastalıkların kişiyi yataklara düşürecek kadar ağır bir şekilde seyredeceğine, her geçen gün kendisini yetiştireceğine işaret etmektedir.

Rüyada karanlık merdiven görmek dış ticarete atılacağına, değişimler sayesinde uzun zamandan beri sıkıntı çeken rüya sahibinin, sorunlarından ve içinde bulunduğu üzüntülü durumlardan kurtulacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine delalet etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
1 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
gökhan

merhaba;
sözlüm bu gun gecesinde rüyasında birlikte uyurken sarılmış vazıyette görmüş ama daha sıkı sarılmaya başlamışım canı acımaya başlamış.sonra döndüğünde bana farklı bir suret görmüş ve o ben değilmişim.fakat o sırada tam karşısında ben varmışım.dua edip okumaya başlamış sonra o sarılan suretin ne olduğu bilmiyor kolları açılmış ve kalkmış karanlık odada beni bırakıp çıkmış. yorumlarınızı beklıyorum şimdiden teşekkür ederim.