Rüyada ayakta damar görmek

Rüyada ayakta damar görmek çok sert geçen bir yolculuk sonunda çok çok az bir para kazanarak evine döneceğine, borçların kısa süre içinde ve sorun yaşanmadan ödeneceğine, zararlı bir alışkanlıktan uzaklaşılacağına, zarar verici sorunlardan ötürü uzun bir süre kendisini toparlayamayacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulacağına, sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağına, hanesine bolluk ve bereketin geleceğine, gözünü bürüyecek olan dünya malı nedeni ile yanlış yollara gireceğine ve allah katında bir günahkâr sayılacağına, hasret ve özlem gidereceğine, yanlış seçimler yüzünden maddi kayıpları kadar manevi anlamda da kayıplar yaşayacağına, kendisine kefil olan tanıdıklarını da zor durumda bırakacağına delalettir.

Rüyada ayakta damar gördüyseniz:

  • Zaman harcanması, daha dikkatli kelimeler kullanılması veya bonkör olunması belli konularda daha fazla yol alınmasını sağlayabilir.

Rüyada ayakta damar görmek çekilen zahmetin sona ereceğine, yeni ve önemli kimseler ile tanışacağına işarettir.

Rüyada ayak damarlarını görmek yaşamını baştan sona yeniden ele alarak düzenleyeceğine, aile bireylerinin de içinde olacağı bir iş kurulacağına delalet etmektedir.

Rüyada damar görmek kurtulmak için bazı yollar deneneceğine,  parasal sorunların sürmesi ve durumların kötüye gitmesinden ötürü borcun ödenemeyeceğine ve bu yüzden maddi açıdan büyük parasal sıkıntıya girileceğine ancak bu durum yüzünden istenmeyen yollara sapılacağına, karaciğerle ya da mide ile ilgili bir rahatsızlıkla uğraşılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yeşil damar görmek aydınlık bir döneme girileceğine, maddi olarak çok rahat olunacağına inanılır.

Rüyada damardan kan aldırmak hem işyerine hem haneye bolluk ve bereket geleceğine, anlayışlı, hoşgörülü ve düşünceli bir kişi olunacağına, sevdiği kişilerin yardımı ve destekleri sayesinde kendisini çok hayırlı ve güzel işlerin içinde bulacağına işarettir.

Rüyada bacaktaki damarları görmek hayat içerisinde kırılgan bir duruma gelineceğine ve maddi ve manevi olarak çok büyük zararlarle uğraşılacağına, işlerinin sorunlarından ötürü bozulacağına delalet eder.

Rüyada bacağında damar görmek sevdiklerine ihanet etmeyeceğine, kimsenin arkasından gıybet etmeyeceğine ve hiç kimseye iftira atmayacağına, her adımı takip edilen biri olup bu şekilde çok para ve mal kazanacağına işarettir.

Rüyada bacakta damar görmek gereksiz yere kendisini üzecek ve manevi olarak zarar getirecek bir yola gireceğine ve rahatının kaçacağına, zor günler geçireceğine ve çözümsüz kalacağına delalet etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments