Rüyada sevgiliyi saklamak

Rüyada sevgiliyi saklamak açık renkli yılanlar ise karşınızdakini fazla etkilemeyeceğine, sorunlarının kısa zamanda ortadan kalkacağına, sorunlarını aşacağına, çok güzel ve huzurlu günler göreceğine, sorunlarının biteceğine ve sıkıntılarının bu sayede sona ereceğine, maddi ve manevi olarak zora düşüleceğine, sevilen kişiler ile uzun süreli bir kırgınlık yaşanacağına, karanlıkların aydınlanacağına ve yapılacak olan bir iş sayesinde maddi olarak rahat bir hayat sürüleceğine, çok iyi ve sağlam dostluklar kurup birlikte çeşitli işlere girişeceğine, sürekli ağlamaklı olacağına işarettir.

Rüyada sevgiliyi saklamak gördüyseniz:

  • Yakın çevrenizdeki bir kişi size yararlı olabilir.

Rüyada sevgiliyi saklamak gün geçtikçe iş hayatında daha iyi olunacağına, halsizleşeceğine işaret eder.

Rüyada eski sevgiliyi saklamak uzun bir zamandan beri hayalini kurduğu bir şeye alacağı büyük bir destek sayesinde çok kısa bir zaman içinde ulaşacağına, güzel ve hayırlı başlangıçlar yapılacağına delalet eder.

Rüyada sevgiliyi evde saklamak çok büyük ve hayırlı kazançlar sağlayacağına, kazandığı paraları ve malları uğradığı zararları ortadan kaldırmak için son kuruşuna kadar harcayacağına, bu yüzden çok zor zamanlar geçireceğine yorulmaktadır.

Rüyada altınları saklamak hasretliğin biteceğine ve yarınların çok iyi olacağına, çok büyük kazanç elde edeceğine, sorunlarını çözeceğine, kafasını tamamen rahatlattıktan sonra daha başka işlere gireceğine ve yüklü servete sahip olacağına yorulur.

Rüyada birini saklamak bir sebeple çok büyük üzüntü yaşayacağına, bir süre sorun yaşasa da daha sonra çok daha iyi bir şekilde ilerleme kaydedeceğine alamet etmektedir.

Rüyada ilaç saklamak aile hayatının her geçen gün daha da güzelleşeceğine, ruhsal olarak içinde bulunulan sorunların düzeleceğine, sağlıklı, neşeli ve mutlu bir kişi olunacağına yorulur.

Rüyada birinin öldüğünü saklamak muradın gerçekleşeceğine, şansının ve kaderinin tabiri caizse hep el ele yürüyeceğine delalet eder.

Rüyada ölüyü saklamak hayatına yeni bir yön verme olanağı elde edeceğine, üstüste gelecek kötü haberler yüzünden işle ilgili adım atmaktan çekinileceği  inanılır.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments