Rüyada eski sevgiliyi saklamak

Rüyada eski sevgiliyi saklamak şansına ve kısmetine kendi eliyle mani olacağına, gelirinden yana memnun olacağına, hayırlı kazançlar elde edileceğine, keyifli, güzel ve rahat bir hayat sürüleceğine, hastalıklardan ve sıkıntılardan uzak kalınacağına, uzun yıllar boyunca çok büyük bir kırgınlık ve küskünlük yaşayacaklarına, aile büyüklerinin araya girmesine rağmen yine de herhangi bir barış yaşanmayacağına, aklının vatanında kalacağı için kendini tam olarak işine veremeyeceğine bu nedenle de başarısız olacağına, atacağı adımlar sayesinde çok başarılı olacağına ve çok iyi yerlere geleceğine, çok büyük bir rahata ereceğine, işlerin hiç olmadığı kadar iyi gideceğine inanılır.

Rüyada eski sevgiliyi saklamak gördüyseniz:

  • Konuşarak tepki vermek yerine, kendinizi hareketlerinizle ortaya koymalısınız.

Rüyada eski sevgiliyi saklamak gidişatı düzeltmek için verilen kararların endişe ve sıkıntı getireceğine, düşmanlarını ve rakiplerini alt etmeyi bileceğine alamet etmektedir.

Rüyada sevgiliyi evde saklamak çok mutlu günler geçireceğine, yapacağı ortak bir iş sayesinde ömrünün sonuna kadar rahat bir hayat yaşayacağına, tanıdığı kişilerden birine yardım isteği üzerine yardım edeceğine alamet eder.

Rüyada sevgiliyi saklamak anlayışlı bir kısmet çıkacağına, bir sebeple hiç olmadığı kadar zor durumlara düşeceğine delalettir.

Rüyada eski sevgiliyle çıkmak rüyayı gören kişinin kendisi işini kuracağına, hayırlı ve başarılı işlere gireceğine rivayet eder.

Rüyada eski sevgiliyi yürürken görmek hak ve din yolunu bırakacağına, işlerindeki şansının ve kısmetinin hiç bozulmayacağına, hayatının afiyet içinde geçeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada eski sevgiliyi bulamamak maddi zarara gireceğine, parasız ve işsiz kalacağına, iş yaşamında tüm dikkatleri üzerine çekeceğine delalettir.

Rüyada otobüste eski sevgiliyi görmek verilen destek sayesinde iş dünyasında saygın bir konuma gelineceğine, zorlukların biteceğine, edilen duaların ve yapılan yardımların allah katında karşılığını bulacağına, gerçekleştireceği bazı çalışmalar sayesinde kazancının epey artacağına işarettir.

Rüyada eski sevgiliyle karşılaşmak kötü günler için daima kenarda para tutacağına, kadının kendisinin cımbızla kaşını aldığını görmesi ise sorunlarının üstesinden kimseye ihtiyaç duymadan kendi başına halledeceğine işarettir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments