Rüyada sigara istemek

Rüyada sigara istemek geçiminin ve gelirinin sürekli olmayacağına, çok güzel olaylar ile karşılaşacağına, büyük aşamalar kaydedeceğine, yakın akrabalardan biri ile bir iş kurulacağına, sağlıkla ilgili olarak yaşanan bir sorunun ortadan kalkacağına, hedeflerin gerçekleşeceğine, ilerleyeceğine, maddi ve manevi olarak çok sorun ve üzüntü yaşayacağına, ortaya koyduğu projelerin kıskanan kişiler tarafından kötüleneceğine delalettir.

Rüyada sigara istemek gördüyseniz:

  • Sıkıntılı durumlara girmek istemiyorsanız çok dikkatli olmalısınız.

Rüyada birinden sigara istemek zahmetli bir işin kolayca halledileceğine, çok üzüntülü zamanlar geçireceğine ve hayatını çok kötü bir şekilde etkileyecek olaylar yaşayacağına alamet eder.

Rüyada sigara istemek işlerin kısa bir süre için bile olsa büyük bir zarara uğrayacağına, duraklama yaşanacağına, aile bireyleri arasında bazı istenmeyen olaylar yaşanacağına, kısmetin kapanacağına, girişilen çalışmaların maddi ve manevi açıdan zarar vereceğine, ortaya çıkan sorunların saklanamayacak kadar büyüyeceğine ve yaşanan durumların büyük acılara sebep olacağına yorulur.

Rüyada sigara içmeyi istemek maddi ve manevi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına, dileklerin ve duaların kabul olacağına delalet eder.

Rüyada sigara içmek istemek zarar getirecek bir işten uzak durulacağına, yardıma muhtaç kişilere yardım eli uzatılacağına ve hayatı değiştirip mutlu bir hayatın kapısını açacak bir konuda çok önemli bir karar verileceğine, kimseyle konuşmayacağına işaret etmektedir.

Rüyada ölü birine sigara vermek parasal olarak sorunlu olacak bir iş yapılacağına ve musibet dolu görüleceğine, maddi açıdan sözü geçen biri olunacağına alamet eder.

Rüyada kızını sigara içtiğini görmek yakın bir zaman içinde çok zor bir işin atlatılacağına, yapılan bir hata yüzünden çekilen sıkıntının arkadaşların vereceği destek sayesinde sona ereceğine, geleceğin kişiye çok büyük ve güzel sürprizler hazırlayacağına işarettir.

Rüyada sigara görmek uğursuzlukların kol gezeceğine ve başarısızlıklar nedeni ile hayal kırıklıkları yaşanacağına, yaşanan memnuniyetsizliğin bir süre daha devam edeceğine rivayet eder.

Rüyada oruçlu sigara içmek her geçen gün daha da büyüyen dertlerin sona ereceğine, sahip olduklarının da çoğalacağına inanılır.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments