Rüyada birinden sigara istemek

Rüyada birinden sigara istemek hayalleri için savaştığı yolda bir an bile olsa umutsuzluğa ve karamsarlığa düşmeyeceğine, istenen şeylerin gittikçe daha büyük zarar vereceğine ve işlerin içinden çıkılmaz bir hal alacağına, düşmanlarımızı alt etmeye, başarısızlığa, karamsarlığa ve hayal kırıklığına, ancak beklenen kişinin henüz gelmediğine, belki de uzun bir dönem boyunca gelmeyeceğine bu durumun belki de çok uzun bir süre devam edeceğine, ancak hayırlı kısmet gelirse çok mutlu olunacağına, projelerinin beklediği ilgiyi ve takdiri alacağına, ağız tadını, neşesini kaybedeceğine, afiyette giden düzeninden olacağına, her geçen gün daha da iyileşerek umutlanacağına, moral veren yakınları sayesinde kısa süre sonra tamamen ayağa kalkıp, işlerin başına geçeceğine tabir olunur.

Rüyada birinden sigara istemek gördüyseniz:

  • Evinizde yapacağınız değişiklikler sizi yeni yıla hazırlayabilir.

Rüyada birinden sigara istemek barış ve sevgi içinde olacağına, manevi olarak güç kazanacağı olaylar yaşayacağına, güleceğine, hayırlı kazanç kapılarının ardına kadar açılacağına, musibetlerin bir bir ortadan kaldırılacağına, sıkıntıların ve zorlukların hayırlı bir hale geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sigara içmeyi istemek yeni bir kazanç kapısı bulunacağına, kendi işinin başına geçeceğine, patron koltuğuna yükseleceğine, önemli işlere imza atacağına işaret etmektedir.

Rüyada sigara istemek özellikle yasal sorunlar yaşanılan kişilerle mahkeme karşısında hesaplaşacağına, işlerin düzeleceğine ve parasal olarak çok iyi olunacağına delalettir.

Rüyada sigara içmek istemek daha sağlıklı ve uzun bir ömür süreceğine, kişinin uzun yıllar hiçbir sağlık problemi yaşamayacağına, girdiği işlerde zorluk çekeceğine yorulmaktadır.

Rüyada sigara içeni görmek nefsini terbiye etmeyi başaracağına, çok hayırlı ve güzel işlerde çalışacağına delalettir.

Rüyada sigara içenler görmek herhangi bir sorunla karşılaşmayacağına, üzüleceğine ve kırılacağına yorulmaktadır.

Rüyada sarma sigara görmek kazancının her gün daha fazla artacağına, şöhretli biri olunacağına ve işlerin uzun süre boyunca böyle devam edeceğine tabir olunur.

Rüyada yanan sigara görmek hayırlı ve çok güzel işlere gireceğine, başarılı çalışmalar gerçekleştireceğine, herkes tarafından bilinen ve takdir edilen biri olacağına, onu kendisinden daha çok seveceğine ve ona yaşlılığında adeta bir bebeğe bakar gibi bakacağına işaret etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments