Rüyada silgi aramak

Rüyada silgi aramak aile ve meslek hayatında gerçek mutluluğu ve huzuru yakalayacağına, çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştireceğine, bu sayede büyük başarılar kazanacağına, gerçekleştirilmek istenen projelerin heba olacağına, dertlerin çözüme kavuşacağına, daha tutarlı kazançlar elde edileceğine, sorunların ve sıkıntıların baş göstereceğine, hayat içinde karşılaşacağı bütün zorlukları ortadan kaldıracağına, kendisini günahkâr kılacak yollara sapmayacağına, emeği ile hak ederek sahip olduklarının da keyfini süreceğine inanılır.

Rüyada silgi aramak gördüyseniz:

  • Maddi veya yaratıcılık gerektiren işlerin altı çiziliyor.

Rüyada silgi aramak sevdiği kişilerin hayallerini gerçeğe çevireceğine, şansının ve kısmetinin açık olacağına, yaşamında arka arkaya pek çok güzellik meydana geleceğine işaret eder.

Rüyada silgiyle silmek tartışma ve kavgaların başgöstereceğine, yapılan işlerde büyük başarı kazanılacağına, borçların kısa süre içinde ve sorun yaşanmadan ödeneceğine delalet etmektedir.

Rüyada bir sürü silgi görmek onu mutsuz eden sorunları kafasından atacağına, moral bulacağına, hafifleyeceğine, can bulacağına alamet etmektedir.

Rüyada silgi almak yeni yerler göreceğine, yaşamının planlarına uygun şekilde ilerlemeye başlayacağına işaret etmektedir.

Rüyada silgi aldığını görmek çok kötü günler geçireceğine, hiç olmadığı kadar zarar edeceğine, kazancının büyük kısmını uğradığı zararları kapatmak için harcayacağına, iş hayatında çok büyük ve hayırlı çalışmalar yapacağına işaret eder.

Rüyada silgi görmek mallarını ve makamını garantileyeceğine, tahsilli, diplomalı kimse olacağına, makam ve rütbe edineceğine tabir olunur.

Rüyada silgi tozu görmek aile üzerindeki kara bulutların dağılacağına, yardıma muhtaç bir kişiye yardım edileceğine, eş, dost ya da akrabalardan biri ile bir yola çıkılacağına rivayet eder.

Rüyada silgi satın almak sıkıntılarını dile getirmek istese de bir sonuç alamayacağına, çıkılacak bir seyahatin ardındna yakın bir arkadaşla birlikte bir çalışma yapılacağına delalet etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments