Rüyada silgi görmek

Rüyada silgi görmek bugüne kadar eline geçen en büyük fırsatı yakalayarak mutlu olacağına ve ailesine de son nefesine kadar bakıp, onları rahat ettireceğine, gönlü ve eli bol oluşu sayesinde sevap işlemekten geri kalmayacağına ve bu sayede hem vicdan azabı çekmeyeceğine, işlerin ve çalışmaların günden güne daha azalacağına, uzunca bir zaman boyunca bu hastalık ile uğraşacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına ve çok kötü günler geçireceğine, iş hayatında çok büyük kazançlar elde edileceğine, güç, kudret ve hidayet sahibi olacağına, kazandığı paralar ile çeşitli yatırımlar gerçekleştireceğine, düşmanlık besleyen kişilerin ve rakiplerin çok sevineceği bir  duruma düşüleceğine işarettir.

Rüyada silgi gördüyseniz:

  • Müdahale etmemeniz durumunda karışabilecek durumlar söz konusu olabilir.

Rüyada turuncu silgi görmek yüzsüz ve uğursuz kişilerle karşılaşacağına, kendisini kötü hissetmesine neden olan sorunların ortadan kalkacağına, maddi zararının giderileceğine işaret eder.

Rüyada siyah silgi görmek eski huzurun yeniden sağlanacağına, bir sebeple çok sıkıntılı bir dönem geçireceğine işaret eder.

Rüyada kalem silgi görmek rüyayı gören kişiyi çok zor durumlara düşürecek olaylardan kurtulacağına, o kişilerden güzel sözler duyulacağına işaret eder.

Rüyada silgi görmek bir sebeple aile büyüklerinden birinin kalbinin kırılacağına, borçlarının hafifleyeceğine, yeni işler alma fırsatı elde edeceğine, askıda olan işlerinde olumlu gelişmelerle ve sevindirici olaylarla karşılaşacağına alamet eder.

Rüyada silgi ve kalem görmek kardeşler ya da ortakla aranın açılacağına ve kötü zamanlar geçirileceğine, çok uzun zamandan beri hayal ettiği ve çok istediği şeylere en kısa zamanda kavuşacağına işaret eder.

Rüyada kullanılmış silgi görmek işlerinin düzene gireceğine, bir sebeple bu durum için çeşitli önlemler alacağına delalettir.

Rüyada silgi aldığını görmek mesleğinde kendisini tatmin ve mutlu edecek noktaya geleceğine, evli ise çocuk sahibi olacağına, bekar ise isteklerinin gerçekleşeceğine tabir olunur.

Rüyada silgi aramak iş dünyasında yeni kapılar açılacağına, mal ve mülk sahibi olup refah içinde yaşayacağına yorulur.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments