Rüyada silgi satın almak

Rüyada silgi satın almak şanssızlığa rast geleceğine ve kısmetsizlik içinde kalacağına, içinde bulunduğu dertleri kendi başına ortadan kaldıracağına, üzüntülerden ve musibetlerden alınan hayır duaları sayesinde kurtuluşa erileceğine, sıkıntılarından kurtulup yolunu çizeceğine, sorunların hallolacağına, başarıya giden yolların açılacağına, kısmetin artacağına ve şansın döneceğine, hanesinde rızkın, nimetin ve kazancın artacağına, bütünlük ve dayanışma içinde olacağına, onların yaralarına merhem olacağına işaret etmektedir.

Rüyada silgi satın almak gördüyseniz:

  • İş yerinizde üzerinize bazı yeni sorumluluklar yüklemeleri mümkündür.

Rüyada silgi satın almak işlerinde başarı elde edeceğine ve allah tarafından kendisine nasip edilen hayattan razı gelip, her gün şükrü eda ederek yaşayacağına, borçların kısa zamanda ödeneceğine, üzüntülerin ve sıkıntıların yakın bir zaman içerisinde ortadan kalkacağına delalet eder.

Rüyada siyah silgi görmek evinin bolluk ve berekete kavuşacağına, ticaret hayatıyla ilgili yaptığı planların kendisine hayır getireceğine, geçiminin ve hayatının kolaylaşacağına, bu sayede hanesine güneş doğacağına, elinin bolluk ve bereket göreceğine alamet etmektedir.

Rüyada silgi görmek çarelere ve çözümlere kavuşacağına, istediği bir proje için yatırım yapmaya başlayacağına işarettir.

Rüyada defter silgisi görmek yaşanan durumun araştırılması sayesinde bu durumun düzeltileceğine, elinde bulunan imkânlar ile çok sıkıntı yaşayacağına delalet eder.

Rüyada kalem ve silgi görmek rahatsızlık veren bir durumun eş, dost ya da akrabalardan biri sayesinde atlatılacağına, zevk aldığı ve yetenekli olduğu işlerde o kimselerle önemli projeleri gerçekleştireceğine böylece amaçlarına nail olacağına tabir olunur.

Rüyada yeşil silgi görmek özel hayatında da bazı yeni kararlar alacağına, ancak bir çıkış yolu bulamadığı için zor zamanlar geçireceğine işaret eder.

Rüyada kullanılmış silgi görmek yakın bir zaman içinde aile hayatında çok büyük tartışmalar yaşanacağına, büyük bir borcun altına gireceğine ve kazancının günden güne azalacağına delalet eder.

Rüyada silgi aldığını görmek işlerin yolundan çıkacağına, yöneticilerinin ya da müdürlerinin dikkatini çekmeyi başaracağına tabir olunur.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments