Rüyada silgi kaybetmek

Rüyada silgi kaybetmek bir türlü istediği gibi hareket edemeyeceğine, çok büyük maddi zarara uğrayacağına, rüya sahibinin dayanağı olmayan şeylere itibar etmeye başlayacağına, ancak kendisine bu komployu kişileri bulup hâkim karşısına çıkaracağına, yorgunluğun atılacağı ve yeni iş fikirleri ile dönüleceği bir tatile çıkılacağına, çok büyük ve hayırlı rızklar elde edeceğine, üzüleceğine ve kaçırdığı fırsatlardan ötürü kendisini çok hırpalayacağına, sevinç gözyaşları dökmeye, tüm lüksünden bir süre fedakârlık yapmak zorunda kalacağına işaret etmektedir.

Rüyada silgi kaybetmek gördüyseniz:

  • Ortaya çıkan bilgileri, gelişen olayları ya da elinize geçen haberleri doğru değerlendirmeli, bir fırsat ya da bir uyarı mesajı gibi görmelisiniz.

Rüyada silgi kaybetmek aile bireyleri arasındaki kırgınlıkların yakın zaman içinde tatlıya bağlanacağına, gireceği bazı çalışmalarda çok büyük başarılar elde edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada yeşil silgi görmek az bir bütçeyle girişilen işleri büyüterek piyasada aranan markalar arasına girileceğine, kişinin muradına ereceğine delalettir.

Rüyada silgi aramak kendisinin sahip olacağı şans sayesinde başkalarının da kendisi sayesinde nasipleneceğine, bir sebeple yakın bir arkadaştan ya da bir akrabadan yardım isteneceğine delalet eder.

Rüyada renkli silgi görmek atılan adımların boşa gideceğine, hayırlı bir şekilde başlayan bir işin sıkıntı verici bir hal alacağına, elde bulunan maddi imkânların rahat bir şekilde kullanılacağına işarettir.

Rüyada siyah silgi görmek iş yerinde oluşan krizlerin kısa süre içinde pratik bir zekayla ve mantıksal açıdan değerlendirilerek çözüme kavuşturulacağına, uzun süre kötü bir hastalıkla uğraşılacağına işarettir.

Rüyada silgi almak sorunlarından, sıkıntılarından ve borçlarından kurtulacağına, ezilmeden ve zorlanmadan hayatını geçindirme şansı elde edeceğine yorulur.

Rüyada beyaz silgi görmek sıkıntıların ve sorunların kısa bir zamanda çözüleceğine, en büyük desteği de dostlarından ve ailesinden göreceğine işarettir.

Rüyada silgiyle silmek karşılaşılan kötü durumların yakın bir zaman içinde son ereceğine, hiçbir şeyin eksikliğin hissetmeyeceğine delalettir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments