Rüyada yeşil silgi görmek

Rüyada yeşil silgi görmek malın ve paranın da arttıkça artacağına, insanları kandıracağına, iş hayatında çok büyük bir yardımda bulunacağına ve aile hayatı ile ilgili bir sorunu çözeceğine, işini layığı ile yerine getireceğine, işlerinde verimin artacağına, sağlıkla ilgili olarak önemli bir sorunla karşı karşıya kalınacağına, işlerinin, düzeninin ve hayatının da alt üst olacağına, büyük bir çalışma gerçekleştireceğine, aile hayatında çok güzel ve hayırlı haberler alacağına rivayet eder.

Rüyada yeşil silgi gördüyseniz:

  • Belli bir durum kontrol dışına çıkmadan önce, sizin harekete geçmeniz gerekiyor.

Rüyada yeşil silgi görmek gerçekleştirmek istediği projeleri bu sayede gerçekleştireceğine, eğitim hayatında da ileri gideceğine ve çok mutlu olacağına, başkaları hakkında gıybet yapmak suretiyle günaha düşeceğine, daha sonra bu durumdan dolayı kendisini suçlayacağına yorulmaktadır.

Rüyada silgi aldığını görmek hem aile hayatında hem de iş hayatında çok sıkıntılı durumlara düşeceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, hayır işleri yapmayı da ihmal etmeyeceğine rivayet eder.

Rüyada kalem ve silgi görmek keyfinin ve yaşam isteğinin geri geleceğine, daha sonra bu işi insanlara sevdireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada silgi satın almak işine ve sevdiklerine dört elle sarılacağına, işinde büyük başarılar alacağına işarettir.

Rüyada kullanılmış silgi görmek işlerini çok daha iyi bir duruma getireceğine, meslek hayatının her daim zaferlerle dolacağına ve hayallerinin peşinde koşmaktan bir an olsun vazgeçmeyeceğine işarettir.

Rüyada renkli silgi görmek sağlıklı bir hayat süreceğine, uzun uğraşlar sonucunda maddi olarak büyük sıkıntı çektiği bir dönemden kısa süre içinde kurtulup zenginliğe kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada mavi silgi görmek sıkıntılarının biteceğine, ortak işlere gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada silgiyle silmek kişinin evlatlarının artacağına, malının ve parasının da büyüyeceğine, kısa sürede başarısının artacağına işaret etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments