Rüyada silgi ve kalem görmek

Rüyada silgi ve kalem görmek nankör bir kişi ile muhatap olunacağına, iş hayatında çok çalışarak yüksek mevkilere terfi edeceğine, şansın ve kısmetin açık olacağına, her geçen gün başarıların artacağına, hayırlı kazançlar elde edileceğine, eş, dost ya da akrabalarından gelecek olan yardımların herhangi bir şekilde fayda sağlamayacağına, verdiği emeklerin boşa gideceğine, hayatının ve planlarının kendi istediği yönde ilerlemeye başlayacağına, ağız tadının ve keyfin yerine geleceğine, karşılaşılan kötü durumların yakın bir zaman içinde son ereceğine, fakirlikten kurtulmaya işaret eder.

Rüyada silgi ve kalem gördüyseniz:

  • Rekabet ortamlarına girmeniz gerekebilir.

Rüyada kalem silgi görmek gülen yüzünün solacağına, telafisi olmayacak bir hata yapılabileceğine işarettir.

Rüyada kalem silgisi görmek kazancın günden güne daha da artacağına, kapanmış olan kapıların allah’ın izni ile açılacağına alamet etmektedir.

Rüyada kalem ve silgi görmek doktordan doktora koşturacağına, eskiden olduğu gibi iyi haline gelebilmek için elinden gelen çabayı göstereceğine, hayırlı bir kısmet ile evlenileceğine, kazancın daha da artacağına alamet eder.

Rüyada silgi ve kalem görmek yakın zaman içinde yeteneklerini herkese ispat edeceği bazı çalışmalar gerçekleştirerek adından sıkça söz ettireceğine ve büyük başarılar kazanacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kısa süre içinde kurtulacağına tabir olunur.

Rüyada turuncu silgi görmek yarınlara bakacağına, mal edineceğine delalettir.

Rüyada silgiyle silmek eskisinden çok daha motive olmuş şekilde hareket edeceğine, yeni işlere girip daha büyük kazançlara sahip olmak için kendi işini kuracağına ve bu sayede istediği herşeye kavuşup hemen ardından hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine delalet eder.

Rüyada silgi toplamak onlarla güzel, keyifli günler geçireceğine, onun sayesinde kolaylık elde edeceğine, sorunlarını daha rahat şekilde çözeceğine ve derin bir nefes almayı başaracağına tabir olunur.

Rüyada silgi almak maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar alacağına, işlerinin baltalanacağına, elinde bulunan imkânlara zarar verilmeye çalışılacağına ve bu yüzden üzüleceğine, işsiz ve aşsız kalmayacağına yorulmaktadır.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments