Rüyada kalem silgisi görmek

Rüyada kalem silgisi görmek işlerinin yaver gideceğine ve kazancının çoğalacağına, endişe duyulan ve üzüntü yaratan konuların çözüme kavuşacağına, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, bu sayede uzun bir zamandan beri çektiği sıkıntıların yakında biteceğine, sevdiği kişiler ile mutlu bir hayata merhaba diyeceğine ve uzun yıllar boyunca sağlıklı ve mutlu bir şekilde yaşayacağına, ön plana çıkacağına, rakiplerine ve düşmanlarına karşı büyük atılımlar yapacağına, ilerleyeceğine, bol kazanç elde edileceğine, rahat bir hayata sahip olmaya, çarelere ve çözümlere ulaşılamayacağına, kendisinin de onlar için hayırlı bir kimse olacağına delalettir.

Rüyada kalem silgisi gördüyseniz:

  • Edineceğiniz bilgilerin ilk elden olmasına önem vermelisiniz.

Rüyada kalem silgisi görmek çok uzun bir zamandan beri hiç görmediği ve çok özlediği bir kişi ile karşılaşacağına, kendine geleceğine yorulur.

Rüyada kalem silgi görmek ardından bu kişinin yardımıyla çalışma hayatına adım atılacağına, çok uzun yıllar boyunca mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine tabir olunur.

Rüyada silgi ve kalem görmek yakın zaman içinde zahmetli bir işe girileceğine, itibarın sarsılacağına alamet eder.

Rüyada kalem ve silgi görmek tartışmalar yaşanacağına, çevresinde dostmuş gibi davranıp dedikodu yapan yalanlarını ortaya çıkaracağına delalettir.

Rüyada silgi kaybetmek ancak yakın bir zaman içinde büyük sıkıntılar yaşanacağına, eline hayırlı kazançların geçeceğine, düştüğü zor durumlardan yakın zaman içinde kurtulacağına alamet etmektedir.

Rüyada bir sürü silgi görmek büyük kazançlar elde edeceğine, hayırlı kişiler ile büyük bir ortaklık kuracağına, menfaat ve çıkar için bataklıklara gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada mavi silgi görmek kafasına koyduğu her işte muvaffakiyet elde edeceğine, adını deyim yerindeyse altın harflerle yazdıracağına, yetki sahibi olacağına inanılır.

Rüyada renkli silgi görmek refaha erileceğine, şans ve kısmet kapılarının da önünde sonuna kadar açılacağına tabir olunur.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments