Rüyada kalem silgi görmek

Rüyada kalem silgi görmek kişinin iş konusunda da aynı sıkıntıları yaşaması neticesinde tüm yaşam koşullarının kötüye gideceğine, iş hayatını çok düzgün bir şekilde ilerleteceğine, eline geçen bütün fırsatları işi konusunda değerlendireceğine, çok üzüldüğü ve sıkıldığı anlarda bile işine sığınacağına, inancına olan sadakatiyle yaşayacağına, çevresinde dostmuş gibi davranıp dedikodu yapan yalanlarını ortaya çıkaracağına, tartışmaları sonlandıracak bir haber alınacağına, işlerin açılacağına, çıkılacak bir iş seyahatinin ardından başarılı bir ortaklığa girileceğine, rütbesinin ve gördüğü hürmetin artacağına, uzun zamandan beri yaşadığı musibetleri ve sıkıntıları üzerinden atacağına, epey büyük bir rahatlık yaşayacağına, kuracağı ortaklıklar ile işlerini çok büyüteceğine rivayet eder.

Rüyada kalem silgi gördüyseniz:

  • İşle bağlantılı konular stres yaratabilir.

Rüyada kalem silgi görmek hayatınızın neşe dolacağına, aile hayatında çok büyük üzüntüler olacağına delalet etmektedir.

Rüyada kalem silgisi görmek sorunlarından, sıkıntılarından ve dertlerinden kurtulacağına, uzun zaman önce aldığı borçların ödemesini yakın zaman içinde bitireceğine, kazanılan başarılar sayesinde üst bir mevkiye terfi edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada silgi ve kalem görmek sorunlarının kısa bir zaman içinde çözüleceğine, bir sebeple kısa bir zaman içinde çok üzüleceğine, elindeki bütün imkânları kullanmasına rağmen yaşadığı kötü olaylar yüzünden işlerinin bir türlü düzelmeyeceğine ve gün geçtikçe daha çok üzüleceği olaylar yaşayacağına yorulur.

Rüyada kalem ve silgi görmek yaşamın güzelliklerle dolacağına, işlerin rast gideceğine, ticaretinin ilerleyeceğine, başarıya, kazanca ve mutluluğa giden yollarındaki engellerin de ortadan kalkacağına rivayet etmektedir.

Rüyada mavi silgi görmek yaptığı işlerde eline geçen paranın artması sayesinde çok büyük bir zenginliğe kavuşacağına, çok mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına ve çok hayırlı bir kısmet ile evlilik yolunda ilerleyeceğine alamet eder.

Rüyada silgi aramak zarar edeceği bir işe gireceğine ancak etrafındaki kişiler sayesinde elindeki imkânların büyük başarılar kazandıracağına, sağlık sorunlarından kurtuluşa ereceğine işaret etmektedir.

Rüyada silgi yemek hedeflerine başarıyla ilerleyeceğine, bazı kişiler ile iş ortaklığı kuracağına rivayet etmektedir.

Rüyada silgi kaybetmek yavaş yavaş toparlanarak, maddi yükümlülüklerinden kurtulmaya başlayacağına, işlerinin eskisi gibi yolunda gideceğine, yaşayacağı değişim ile birlikte yardıma muhtaç olan herkese maddi ve manevi olarak yardım edeceğine inanılır.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments