Rüyada şişman balık görmek

Rüyada şişman balık görmek hayata sıkı sıkı sarılacak olan rüya sahibinin pozitif psikolojisi sayesinde hayatına çeki düzen vereceğine, allah’a sığınıp ondan af dileyeceğine, gıybet edeceğine ve bu durumu öğrenen rüya sahibinin çok büyük bir üzüntü yaşayacağına, manevi açıdan iyi bir dönem geçirileceğine, attığı her adımı düşüneceğine, zahmetli ve sancılı evrelerini ve  aşamalarını göğüslemeyi göze alacağına, yeni ve güzel iş teklifleri alacağına, kaçırılan fırsatların tekrar elde edileceğine işaret etmektedir.

Rüyada şişman balık gördüyseniz:

  • Sıkıntılı durumlar yaşasanız da geriye çekilmeyin.

Rüyada şişman balık görmek sıkıntısız kazanılacak paraya ve kazancınızın artacağına, dertlerin son bulacağına tabir olunur.

Rüyada şişman bacak görmek iş hayatında rüya sahibinin çok kazançlı çalışmalar gerçekleştireceğine, bu duruma bağlı olarak çok büyük başarılar kazanacağına, güzel günlerin yakında olduğuna, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine ve bazı tatsızlıklar yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada kendini şişmanlamış görmek dertlerinden yavaş yavaş kurtulacağına, kazandığı parayı kendisine bir yuva kurmak için harcayacağına, yakın bir zamanda büyük bir ferahlık yaşayacağına ve çok güzel günler göreceğine rivayet eder.

Rüyada şişman birine sarılmak sıkıntılı geçen bir dönemin sevilen bir kişinin yardım etmesi sayesinde çok hayırlı ve kazançlı bir şekilde sona ereceğine, dertlerin artacağına, verilen görevi yerine getirmek için gereken imkânların sağlanamayacağına, işle ilgili olarak şehir dışına çıkılacağına, kararsız kalınmasından ötürü büyük bir parasal kayba uğranacağına ve zorluk çekileceğine işaret eder.

Rüyada ölüyü şişman görmek bunalmadan, maddi olarak asla daralmadan, kendisine ve ailesine yetecek kadar para sahibi olarak yaşayacağına, duyduğu üzüntülerin son bulacağına işaret eder.

Rüyada tanıdığını şişman görmek bir sebeple uzun zamandan beri üzerinde kafa yorduğu ve birçok kez bozup yeniden kurduğu bazı planları askıya alacağına, bir sebeple maddi ve manevi olarak çok büyük sıkıntılar çekileceğine, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına alamet eder.

Rüyada şişman bebek doğurmak sorunlarının iş konusunda büyük deneyimlere sahip bir kimseden alacağı yardım sayesinde çözüleceğine, huzurun kaçacağına, ekmeğin kesileceğine yorulmaktadır.

Rüyada şişman erkek bebek görmek sorunlarından ve dertlerinden kurtulacağına, beden ve ruh sağlığının yerinde olacağına, zinde kalacağına, ağız tadını, neşesini, mutluluğunu kaybetmeyeceğine yorulur.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments