Rüyada şişman birine sarılmak

Rüyada şişman birine sarılmak ağzının tadının bozulacağına, büyük boyutta bir maddi zararla uğraşmak zorunda kalınacağına, işlerinin yarım kalacağına, hayallerinin suya düşeceğine, kişinin güzel bir yaşama kavuşacağına, iyi niyetinden uzaklaşacağına, belalı, art niyetli, haris, kıskanç ve dedikoducu insanlara uyacağına ve güzel huylarını da terk edeceğine, tövbelerinin kabul olacağına, işinin gücünün de rast gideceğine, aile hayatının her zaman çok iyi bir şekilde gideceğine, verilen bir karardan ötürü pişman olunacağına alamet eder.

Rüyada şişman birine sarılmak gördüyseniz:

  • Ya da yakın çevrenizi ilgilendiren konulardaki beklenmedik veya yorucu gelişmelerle uğraşmanız gerekebilir.

Rüyada şişman birine sarılmak verilen sadakalar sayesinde kazaların ve belaların atlatılacağına, sıkıntıların ve zorlukların sona ereceğine ve sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına alamet etmektedir.

Rüyada şişman bebek sevmek sağlıkla ilgili olarak yaşanan sorunların bitirileceğine, zorlukların artacağına yorulmaktadır.

Rüyada sevdiğini şişman görmek hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, rahat ve güzel günler geçireceğine yorulur.

Rüyada şişman biriyle evlenmek o zaman bile sağlık sorunları ve huzursuzluklar yaşamayacağına, gönülsüzce bir yere gideceğinize yorulur.

Rüyada kendini şişmanlamış görmek rüya sahibinin bu kişi hakkında adli süreç başlatacağına ve uğradığı tüm zararı bu kişiden geri isteyeceğine, üzerinde durmaya bile değmeyeceğine rivayet eder.

Rüyada şişman arkadaş görmek gereken ne varsa herkesin elinden geldiği kadar destek olacağına, çocukları olması halinde de ideal bir ebeveyn olarak parmakla gösterileceğine rivayet eder.

Rüyada birini çok şişmanlamış görmek verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına ve yakın bir arkadaşa girmek istediği iş için yardım edileceğine, ancak yakın bir zaman içinde büyük sıkıntılar yaşanacağına delalettir.

Rüyada kişiyi şişman görmek sevdiği kişilerin uzun zamandan beri devam eden sorunlarının çözümü için yakın bir zaman içinde destek olacağına, hayırlı bazı çalışmalar gerçekleştirip büyük kazançlar elde edeceğine, kurulacak bir ortaklık sayesinde işlerin çok hayırlı ve güzel bir hal alacağına delalettir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments