Rüyada şişman bayan görmek

Rüyada şişman bayan görmek edineceği gelir sayesinde maddi zararının tümünün karşılanacağına, işlerin çok kısmetsiz ve bereketsiz olacağına, hiç beklemediği bir anda arka arkaya çok güzel gelişmeler yaşayacağına, rüya sahibinin mutlu olmasına vesile olacak güzel olaylar yaşayacağına, yaptığı iyiliklerin kişinin hayatında olumlu karşılıklar bulacağına, maddi konularda destek olacak bir ortak bulunacağına, sorunların ardından çok büyük bir başarıya kavuşulacağına, uğranılan zararların telafi edileceğine, bir sebeple ruhen güçsüz düşüleceğine, sorunlarla ve tartışmalarla dolu bir döneme girileceğine, zamansız girilen işte huzursuzluk yaşanacağına, bunun aile hayatına da olumlu şekilde yansıyacağına alamet etmektedir.

Rüyada şişman bayan gördüyseniz:

  • Evinizi ya da ailenizi ilgilendiren konular maddi manevi yorucu gelişmeler yaşanabilir.

Rüyada şişman bayan görmek günahtan, ayıptan, fenalıktan, kötülükten, art niyetten, haramdan ve zinadan uzak duracağına, yaşamının ve ticaretinin de daha kolay hale geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada çocuğunu şişman görmek çok üzüntülü ve sıkıntılı durumların ortadan kalkacağına, işi ne olursa olsun severek çalışacağına ve uzun bir zaman sonra o güne kadar gösterdiği tüm emeklerin karşılığını en iyi şekilde alarak mükâfatını göreceğine tabir olunur.

Rüyada şişman kişiyi zayıf görmek daha önce hiç olmadığı kadar başarılı olacağına, daha önce düştüğü yanlışlara yeniden düşmeyeceğine işaret eder.

Rüyada şişman görmek kimsenin arkasından konuşmayacağına ve kendisine önemli bir kötülükte bulunmuş bir kimseyi affedeceğine, sıkıntılarından kurtulacağına, ancak hiç beklemediği bir anda karşısına çıkabilecek bir olaya karşı çok dikkatli olması gerektiğine, eğer önlem almazsa çok kötü ve istenmeyen durumlara düşeceğine delalet eder.

Rüyada birini olduğundan şişman görmek zararlı alışkanlıkların sona erdirileceğine, sorun yaratan kişilerin uzaklaştırılacağına, karşısına çıkan engelleri çok zorluk çekmeden kısa bir zaman içinde atlatacağına, eline geçen fırsatları başarılı ve büyük kazanç sağlayacak şekilde kullanacağına ve çok rahat edeceği bir döneme gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada şişman köpek görmek büyük bir ortaklığa gireceğine, sorunlarından kurtulacağına, yeni işlere ve projelere gireceğine ve çok başarılı olacağına inanılır.

Rüyada ölmüş birini şişman görmek hayatı içinde süren belirsiz durumların yavaş yavaş düzeleceğine ve ferahlığa çıkacağına, kara kara düşüneceğine ve kimselerle konuşmaz olacağına işaret eder.

Rüyada şişman kadın görmek kurulu bir düzene kısa yoldan ulaşacağına, çok büyük bir şekilde açılan işler sayesinde yeni eleman alınacağına delalettir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments