Rüyada şişman görmek

Rüyada şişman görmek atılan adımların az miktar kazanç sağlayacağına, sevdiği birini kırmaya, maddi ve manevi olarak bir sıkıntı çekileceğine, maddi olarak güç kaybedeceğine, ortaya konulan bir çalışmaya zarar vereceğine, çok hayırlı insan olunacağına, rüya sahibinin çok daha kolay bir hayat yaşamaya başlayacağına, günahtan temizlenmeye rivayet eder.

Rüyada şişman gördüyseniz:

  • Sağlık sorunu olan yakınlarınız varsa onlarla ilgili iyiye yönelik değişiklikler olabilir.

Rüyada şişman birinin zayıfladığını görmek yardım edeceği bazı kişiler ile çok büyük bir işbirliğine gideceğine, yapılan hatalardan ötürü zarar edileceğine delalet eder.

Rüyada şişman kadını zayıf görmek bir sebeple çok üzüleceğine, zenginliğini kaybedeceğine işaret etmektedir.

Rüyada şişman olmak çok büyük ve hayırlı çalışmalar yaparak çok büyük başarılar elde edeceğine, sevilen bazı kişilerden ihanet görüleceğine delalet eder.

Rüyada şişman adamla evlenmek herhangi bir problemle karşılaşmayacağına, belirsizlikler yaşanması yüzünden gelecek için adım atmakta zorluk çekileceğine alamet etmektedir.

Rüyada şişman kadınla evlenmek gerek maddi gerek manevi anlamda zarara ve ziyana uğrayacağına, devlet kurumlarından birinde ciddi bir iş yapacağına yorulur.

Rüyada zayıf birini şişmanlamış görmek hayırlı ve başarılı çalışmalar gerçekleştirilecek çalışmalar gerçekleştirileceğine, iş hayatında üst bir mevkiye terfi edileceğine, zor zamanların geride kalacağına, hastalanacağına, borçlanacağına ve zor zamanlar geçireceğine inanılır.

Rüyada kızını şişmanlamış görmek belki de hayatının fırsatını yakalamış olacağına ve hayatının bir anda değişeceğine, çok büyük girişimlerde bulunularak hem kazanç elde etmeye hem de işleri düzeltmeye çalışılacağına delalettir.

Rüyada şişman kedi görmek her türlü engeli ve zorluğu aşacak kudrete sahip olacağına, sıkıntılarını bir kenara kaldıracağına, yapacağı işler karşılığında eline geçecek olan kazanç sayesinde büyük başarılar gerçekleştireceğine delalet eder.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments