Rüyada şişman kedi görmek

Rüyada şişman kedi görmek kar sağlayacağı işlere gireceğine, tatmin olacağı oranda gelire kavuşacağına, maddi olarak çok iyi bir durumda olacağına, iş hayatına destek veren kişilerin desteklerini çekeceklerine, bu yüzden eldeki bir işte zarara düşüleceğine, her karlı işin arkasından da daha büyük kazanç getirecek işler yapacağına ve ticaret ehli kimse haline geleceğine, rahata ereceğine, kurtuluş yollarına ulaşacağına, hiç beklemediği bir anda aile hayatında deyim yerindeyse bir deprem olacağına ve karşılaşılan bu durum yüzünden aile bireylerinin birbirlerine düşeceğine, ancak daha sonra yaşanacak bazı hayırlı olaylar sayesinde durumların düzeleceğine, büyük üzüntü verecek bir haber alınacağına ancak daha sonra aile büyüklerinden birinin ya da anne babanın vereceği destek sayesinde her şeyin düzeleceğine işarettir.

Rüyada şişman kedi gördüyseniz:

  • Yeni başlangıçlar yapmaktan çekinmemelisiniz.

Rüyada siyah şişman kedi görmek maddi olarak da yüksek konumlara erişeceğine, haneye bereket geleceğine tabir olunur.

Rüyada şişman kedi görmek umudu ve gücünü yitirmeyeceğine, güzel, sürpriz ve müjdeli gelişmeler yaşayacağına, ufkunun açılacağına, hayata olan bakışının da olumlu yönde gelişeceğine yorulur.

Rüyada tanıdığın birini şişmanlamış görmek hayatına mutluluğun, sükûnetin ve huzurun hâkim olacağına, çok daha iyi günler göreceğine yorulur.

Rüyada tanıdığını şişman görmek biraz zaman geçmesi gereken haber, elinin bolluğa ve berekete kavuşacağına alamet eder ve rüya sahibinin karlı olacak yatırımlardan önemli oranda kazanç elde edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada başkasını şişman görmek yapılan hatalar ve verilen yanlış kararlardan ötürü iş dünyasında prestij kaybı yaşanacağına, elindekileri kaybedeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bir arkadaşını şişmanlamış görmek işinden anladığı için öncelikli olarak tercih edileceğine, hayatında bolluğun ve bereketin hüküm süreceği günlerin geleceğine delalettir.

Rüyada şişman bebek görmek en iyi işlerde çalışacaklarına, sağlıklarına zeval gelmeyeceğine, maddi durumlarının da her zaman iyi olacağına, bir süre bu durumun devam edeceğine rivayet eder.

Rüyada aynada kendini şişman görmek işle ilgili olarak bir seyahate çıkmaya, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, iş hayatında çok saygın bir isme sahip olunacağına ve zorlukların biteceğine rivayet eder.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments