Rüyada şişman tavuk görmek

Rüyada şişman tavuk görmek işlerinin de bir düzene oturacağına, tabiri caizse yüzünün düşmesine neden olacağına, rakiplerini gerisinde bırakacağına ve kendisine karşı kem gözlerle bakan kişileri de bertaraf edeceğine, işlerinin yoluna gireceğine ve hayatını gözden geçirerek kendisini kötü duruma düşüren şeylerden uzak duracağına, en önemli anlarda destek görüleceğine, birden fazla ortakla iş kurulacağına, ticaretinin büyüyeceğine, hane içine ay doğacağına, zorlukların baş göstereceğine işaret etmektedir.

Rüyada şişman tavuk gördüyseniz:

  • Aşırılıklar veya aşırı tepkiler sorunlara neden olabilir.

Rüyada şişman tavuk görmek sıkıntıların bitip ferahlığa çıkılacağına, bir sebeple çok kısa süre içinde parasal ve ruhsal olarak sıkıntılı bir döneme girileceğine yorulur.

Rüyada şişman kadın görmek tecrübe sahibi bir kişiden istenen yardım sayesinde işlerin daha da büyüyeceğine, kazandığı her kuruşun hakkını vereceğine işaret etmektedir.

Rüyada şişman birini görmek büyük bir borcun altına gireceğine, bütün sıkıntılarını ve sorunlarını çok emek vererek kısa zamanda ortadan kaldıracağına rivayet etmektedir.

Rüyada şişman bacak görmek iş sahibi olup yönetici koltuğunda oturacağına, yanında çalışan insanlara hem ekmek yedireceğine, şöhret ve hayır getireceğine delalet etmektedir.

Rüyada eski sevgiliyi şişman görmek güvensizliğini yeneceğine, kendisini olumlu yönde telkin edeceğine ve bu sayede kalıcı olacak rızka ve mutluluğa kavuşacağına, umduğunu bulamayacağına inanılır.

Rüyada zayıf insanı şişman görmek hayatının ve planlarının kendi istediği yönde ilerlemeye başlayacağına, işlerin yolunda gideceğine, hayırlı insanlarla ahbaplık kurulacağına işaret eder.

Rüyada başkasını şişman görmek yılların emeği olan sermayesi ile iş hayatında edindiği bilgileri bir araya getirerek, cesaret ve inançla hareket edeceğine, çok kötü bir duruma düşmekten ve büyük bir sıkıntı yaşamaktan kurtulacağına işarettir.

Rüyada sevgiliyi şişman görmek maddi konularda kayıplar olacağına ve bu yüzden de daha stresli bir duruma düşüleceğine, yöneticilerinin ya da müdürlerinin dikkatini çekmeyi başaracağına bu sayede işinde çok daha iyi yerlere geleceğine rivayet eder.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments