Rüyada siyah ay görmek

Rüyada siyah ay görmek şerefe ve izzete, şartlarının da zenginleşeceğine, etkilendiği kişiyi etkilemeyi başarıp, onun gönlünü çalarak, o kişiyle güzel günler geçireceğine ve mutluluğun kapılarını aralamayı başaracağına, yerinde saymayacağına, lüks, konfor içinde olacağına, sevilen bir arkadaşla bir iş fırsatının değerlendirileceğine, ailevi sorunlardan ötürü bir türlü üzerinde duramadığı işlere yakın zaman içinde tekrar döneceğine ve bu sayede hem ailevi sorunlarını çözmüş olacağına, sorunlarla ve sıkıntılarla başlayan bir projenin gittikçe daha iyi bir duruma geleceğine tabir olunur.

Rüyada siyah ay gördüyseniz:

  • Harekete geçmeden önce başkalarının görüş açılarını da değerlendirmeye çalışmalısınız.

Rüyada siyah ayçekirdek görmek mevcut durumundan çok daha iyi koşullarda yaşayacağına, hep daha ileriye gitmek için çabalayacağına, çalışkanlığı, inancı ve kendine olan güveni sayesinde niyetlendiği her işte muvaffak olmayı bileceğine alamet eder.

Rüyada siyah ayçekirdeği görmek gün yüzü görmeyeceğine, her zaman çok üzgün olacağına, allah’ın kendisine istediği kadar evlat nasip edeceğine yorulur.

Rüyada siyah ay görmek hayırlı ve güzel günler görüleceğine, atılan adımların büyük başarılar getireceğine ve uzun zamandan beri devam eden sorunların çözüm bulacağına, kendisiyle ilgili olmayan işlerin kendisine mal edilmesine ve bu nedenle de çok gergin günler geçireceğine işaret eder.

Rüyada kırmızı ay görmek çok büyük bir işe girileceğine, bu işte üçkağıtçı ve uyanık geçinmeye çalışan bir kişi ile sorun yaşanacağına, yapılan bir işten bol kazanç elde edileceğine inanılır.

Rüyada büyük ay görmek düşünmeden hareket edeceğine, attığı adımların pek iyi sonuçlar vermeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada ay tutulması görmek ezilmeden, çok çalışmadan ve yıpranmadan geçimini sağlayacağına, hayatının karışacağına delalet eder.

Rüyada ay büyük görmek kendisini yalnız hissettiğinde yanında kimseyi bulamayacağına, özellikle kişiyi mirastan mahrum bırakmak adına bazı çalışmalar ve kumpaslar içine girileceğine işaret eder.

Rüyada karanlıkta ay görmek hayatındaki bazı kötü ve hayırsız kişiler yüzünden sorunlu durumlar yaşayacağına, emeklerinin karşılığını almaya başlayacağına, takdire layık işler yapacağına bu sayede saygınlık göreceğine işarettir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments