Rüyada siyah civciv görmek

Rüyada siyah civciv görmek rahatsızlık yaratan bir işin sonunda çözüme kavuşacağına, çok kötü günler geçirileceğine, yaşanan üzücü olaylardan ötürü insanlardan kısa bir süreliğine kopulacağına, günahkar olacağı işlere gireceğine, ancak sonunda büyük bir zarar göreceğine, korkularının üzerine giderek onlardan kurtulmayı başaracağına, ele geçen kazancın tükenme noktasına geleceğine, kişinin içinin daralacağına, sağlık sorunları ile uğraşılan bir dönemin sona ereceğine, sorunsuz bir kişi ile arkadaş olunacağına alamet etmektedir.

Rüyada siyah civciv gördüyseniz:

  • Ev ya da aileyle ilgili problemler stres yaratabilir.

Rüyada siyah tavuk ve civciv görmek kişinin moralinin ve keyfinin yerine geleceğine, dileklerinin gerçekleşeceğine ve dileklerinin de tutacağına, zor durumda kalmış kişilere maddi ve manevi olarak büyük yardımlarda bulunulacağına işaret eder.

Rüyada sarı ve siyah civciv görmek rahat ettim derken çok sıkıntılı bir duruma düşebileceğine, sıkıntıların ve sorunların üstesinden gelineceğine işaret eder.

Rüyada siyah civciv sevmek kısmetlerinin her daim açık olacağına, yönetici koltuğuna oturtulmaya layık görüleceğine delalet etmektedir.

Rüyada siyah civciv görmek hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, uzun süren çalışmalar sonunda yıpranmış olan sinirlerin düzeltilmesi için tatile çıkılacağına, hayırlı kazançlar ve büyük başarılar kazanılması ile kişinin önünün açılacağına alamet etmektedir.

Rüyada siyah beyaz civciv görmek kardeşler arasında uzun zamandan beri yaşanan büyük tartışmaların sonlanacağına, hayallerin hayırlı bir şekilde gerçekleşeceğine, onlardan yana menfaat ve hayır göreceğine rivayet eder.

Rüyada siyah civcivler görmek çalışmaların büyük kazanç kapılarını açacağına, karşısına hayırlı bir kişinin çıkacağına işaret eder.

Rüyada çokca civciv görmek ailevi sorunlardan ötürü bir türlü üzerinde duramadığı işlere yakın zaman içinde tekrar döneceğine ve bu sayede hem ailevi sorunlarını çözmüş olacağına, yaptığı çalışmalar ile adından sıkça söz ettireceğine tabir olunur.

Rüyada yumurtadan civciv çıktığını görmek yaşam tarzında büyük değişiklikler yapılacağına, peşinde koşulan bir işte büyük bir ilerleme sağlanacağına, adım adım başarıya ulaşılacağına, sorunsuz ve sıkıntısız bir döneme girileceğine, ödemekte güçlük çekilen borçların kapatılacağına rivayet etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments