Rüyada siyah civciv sevmek

Rüyada siyah civciv sevmek üzüntülerinin biteceğine, ileride yaşanabilecek sağlık sorunları için çeşitli kontrollerden geçileceğine, canın sıkılmasına da izin vermeyeceğine, aile hayatında ve iş hayatında çok büyük huzursuzlukların başgöstereceğine, çok büyük ve başarılı işlere imza atılacağına, insanların birbirine kenetleneceğine ve sımsıkı sarılıp, bir daha kopmayacağına, kendini depresif, gergin, mutsuz yaşama karşı da isteksiz hissedeceğine, diğer kişilere yol gösterici olunacağına ve hayırlı bir işle ilgili destek verileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada siyah civciv sevmek gördüyseniz:

  • Canınız biraz sıkılabilir.

Rüyada siyah civciv sevmek iş beğenmeyen veya gözü yüksekte olan kimselerin hayal kırıklıklarının çoğalacağına ve aza kanaat etmeyen rüya sahibinin elindekileri de kaybederek muhtaç bir duruma düşeceğine, yatırımların hayır getirmeyeceğine ve bu uğurda harcanan sermayenin de boşa gitmiş olacağına delalettir.

Rüyada sarı ve siyah civciv görmek büyük miktarda kazanç sağlayacağına, zengin olmasa da, kimseye muhtaç olmadan huzur içinde bir hayat süreceğine yorulur.

Rüyada siyah beyaz civciv görmek çalışkan bir kişi ile bir yola çıkılacağına, sevinç gözyaşları döküleceğine rivayet eder.

Rüyada siyah tavuk ve civciv görmek kendisine büyük bir mutluluk kazandıracak bir haber alacağına, yakında çok büyük bir maddi kayba uğranacağına yorulur.

Rüyada siyah civciv görmek eğer önlem almazsa çok kötü ve istenmeyen durumlara düşeceğine, insanlar tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına ve maddi açıdan çok büyük kazançlar elde edileceğine yorulmaktadır.

Rüyada siyah civcivler görmek ün sahibi birisi olunacağına, kırgınlıkların kısa süre içinde biteceğine, ağzı tadının, neşesinin ve huzurunun baki kalacağına alamet etmektedir.

Rüyada civciv sevmek rahata ve huzura kavuşacağına, ferahlığa çıkılacağına delalet etmektedir.

Rüyada sarı civciv sevmek sorunların biteceğine, sosyal hayat içinde yeni bir arkadaşlığa başlanacağına, hem de kişinin bu süreçte psikolojik olarak zayıflayacağına işaret eder.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments