Rüyada siyah beyaz civciv görmek

Rüyada siyah beyaz civciv görmek karşısına hayırlı kapıların açılacağına, tartışmaların gün geçtikçe daha da artacağına, kazanmak için harcanan nefesin ve dökülen alın terinin boşa gideceğine, çok büyük konuşan veya başkalarını kınayan kişilerin başlarına aynı durumların geleceğine, ondan faydalanacağına, daha büyük ve helal kazançlar elde edeceğine, üzücü olaylardan aile bireylerinin tamamının etkileneceğine ve uzun zamandan beri içinde bulunulan huzurlu ortamın yokolacağına, hastalıklarından ve borçlarından kurtulacağına delalettir.

Rüyada siyah beyaz civciv gördüyseniz:

  • Aklınızı kullanmanız veya anlamadığınız yerlerde anlamadığınızı söylemeniz size verilen değeri arttırabilir.

Rüyada siyah beyaz civciv görmek uzun bir süre boyunca askıda kalan bir işin kısa süre içinde tekrar hayata geçirileceğine, hayırlı kazanç kapılarının açılacağına, maddi ve manevi olarak destek olacağına, düşkün kimselerin elinden tutarak allah katında sevabı bol bir mümin olarak kabul göreceğine işarettir.

Rüyada siyah civciv sevmek bundan sonra yapılacak çalışmalarda daha çok kişinin desteğinin alınacağına, verilen emeklerin ve paraların boşa gideceğine inanılır.

Rüyada siyah tavuk ve civciv görmek sıkıntılı ve zor zamanlar yaşayacağına, üzüntü içinde geçirilecek bir döneme ve maddi ve manevi olarak çok karanlık bir işe gireceğine, bir sebeple sırada bekleyen işlerin erteleneceğine ya da askıya alınacağına işarettir.

Rüyada siyah civciv görmek işlerin açılacağına, rızkın ve kazancın artacağına, dünya nimetlerinin de daha verimli ve daha çeşitli hale geleceğine, yeteneklerine, bilgisine ve deneyimlerine hiç uygun olmayan bir işte çalışmak zorunda kalacağına işarettir.

Rüyada siyah civcivler görmek ailesi içinde yaşanan tartışmaların, kavgaların ve huzursuzlukların son bulacağına, aile bireylerinden birine yardımcı olacağına yorulmaktadır.

Rüyada sarı ve siyah civciv görmek yaşadığı ve çektiği zahmetten ve çileden sıyrılmayı başaracağına, hayırlı bir erkek ile evleneceğine alamet eder.

Rüyada beyaz civciv görmek akrabalardan herhangi bir destek alınmayacağına ve zor zamanlar geçirileceğine, sağlığının yerine geleceğine, ekmeğini daha kolay şekilde kazanacağına alamet eder.

Rüyada beyaz civcivler görmek her daim allah yolunda olacağına, çok büyük sıkıntılar çekse bile isyan etmeyeceğine, elinin darlık görmeyeceğine ve aldığı hayır duaları nedeniyle kazalardan uzak yaşayacağına işaret eder.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments