Rüyada suya dokunmak

Rüyada suya dokunmak işlerinin açılması sayesinde yeni ve daha büyük bir haneye geçeceğine, sorunlarının ve korkularının da bitmesini sağlayacağına, zor zamanların geride kalacağına, çok kazançlı çıkacağı yatırımlar yapacağına, yaptığı işi daha profesyonel kişilere tanıtacağına, yakın bir zaman alacağı bir destek sayesinde projelerini hayata geçireceğine, aksiliklerle ve engellerle karşılaşacağına ve başarısızlığa düşeceğine, temiz saf bir adamla evlenebileceğine, işlerinin açılıp kazancının artacağına tabir olunur.

Rüyada suya dokunmak gördüyseniz:

  • Geçmişte birlikte çalıştığınız meslektaşlarınızla bağlantı kurmanız veya size ilham veren kişilerden edineceğiniz bilgiler geleceğinizi ilgilendiren kararlar almanızda etkili olabilir.

Rüyada sıcak suya dokunmak buna rağmen kazanç getireceğine, bebeğin sevimsiz ve huzursuz olması aksilikler, sorunlar ve sıkıntılar yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada suya dokunmak masumluğunu ispat edeceğine, ancak bu yollardan sadece bir tanesinin işe yarayacağına inanılır.

Rüyada deniz suyuna dokunmak aydınlık bir geleceğe adım atılacağına, kendisini iyi ve huzurlu hissedeceğine, yaşamının daha güzel hale geleceğine, sorunlarının her geçen gün azalacağına işaret etmektedir.

Rüyada yıldızlara dokunmak olumsuz şekilde etkilendiği olayları unutmaya başlayacağına, iş amaçlı çıkılacak bir seyahatten güzel haberlerle dönüleceğine ve zarar getirecek bir işten kazançlı bir şekilde çıkılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bayana dokunmak toplum içinde de önemli bir yer edineceğine, sıkıntılarının son bulacağına, geçiminin ve hayatının kolaylaşacağına, bu sayede hanesine güneş doğacağına, elinin bolluk ve bereket göreceğine tabir olunur.

Rüyada boka dokunmak karşılaşılsa bile çok kısa bir sürede üstesinden gelineceğine, yaşanan eksikliklerin giderileceğine ve çok büyük ve güzel işlerde başarı kazanılacağına, yeni bir başlangıç yapmaya delalettir.

Rüyada balıklara dokunmak huzurunun ve neşesinin bozulacağına ve de insanlardan darbe yiyeceğine, sorunların bir bir çözüleceğine, kazanılan paraların hayır için kullanılacağına delalet etmektedir.

Rüyada birinin omzuna dokunmak uzun zamandan beri taşınan umutların yaşanacak olaylar yüzünden yıkılacağına, yapılan hatalar yüzünden iflas edileceğine, çok güzel bir birlikteliğin ardından verilen kararla dünyaevine gireceğine ve huzurlu ve sevgi dolu bir hayat yaşayacağına alamet eder.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments