Rüyada tabanca kullandığını görmek

Rüyada tabanca kullandığını görmek sevilen birinin elinden tutmak o kişinin evlenmesine, yuva kurmasına yardımcı olunacağına, işini kaybedeceğine, elde bulunan maddi imkânların rahat bir şekilde kullanılacağına, büyük başarılara imza atılacağına,  gösterilecek performans ve ortaya konulacak başarılı çalışmalar sayesinde çok iyi yerlere gelineceğine, başarısının düşeceğine, rakiplerine kızmasına ve onlarla arasına duvar örmesine sebep olan davranışları huy edineceğine, üzüntülerinin kısa bir süre içinde yaşadığı üzüntülü ve kötü durumların hiç sorun yaratmadan ortadan kalkacağına, sorunlu bir hayat yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada tabanca kullandığını gördüyseniz:

  • Tahmin etmediğiniz bir kişiden mektup veya telefon alırsanız sakın şaşırmayın.

Rüyada tabanca kullandığını görmek sorunların zaman içinde daha da büyüyeceğine, helal kazanç elde edileceğine, büyük paralar kazanılacağına delalettir.

Rüyada tabanca kullanmak yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine ve aile hayatında çok büyük bir mutluluğa sahip olacağına, sıkıntılı günler yaşayan eski kocasına destek olacağına işaret eder.

Rüyada tabanca doğrultmak yakın bir arkadaşın ihanetine uğranacağına, işle ilgili olarak bir zarar yaşanacağına, zararın bir türlü telafi edilemeyeceğine, yaşanabilecek kazaların bertaraf edileceğine, daha dikkat çeken  ve iş konusunda tercih edilen bir kişi olunacağına inanılır.

Rüyada beline tabanca takmak doğru olanı seçeceğine ve aldığı kararların kendisini ileri taşıyacağına, büyük sorunlar ile başbaşa kalacağına işaret etmektedir.

Rüyada tabanca vermek araba ya da tarla gibi bir yatırım yapacağına, yaşanan sıkıntıların sona ereceğine işarettir.

Rüyada tabancalı adamlar görmek kısmetinin hep açık olacağına, ticaretinin gelişeceğine inanılır.

Rüyada toplu tabanca görmek geçirilen zor günlerin unutulacağına, hayatın kişiye her nimetini sonuna kadar sunacağına işarettir.

Rüyada susturuculu tabanca görmek mesleğinde başarı ve zafer elde edeceğine, gerçekleştirilmek istenen projelerin heba olacağına, girilen bütün işlerde zarar edileceğine delalet eder.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments