Rüyada tanıdığın birini sigara içerken görmek

Rüyada tanıdığın birini sigara içerken görmek gereken sabrı göstereceğine ve onun tüm zorlu, zahmetli ve sancılı evrelerini ve  aşamalarını göğüslemeyi göze alacağına, hayatında kolaylıkların meydana geleceğine, zamansız bir ayrılık haberi alınacağına, fırsatların istenmeden harcanacağına, iş konusunda da beklentilerin gerçekleşmeyeceğine, hak yolundan ayrılacağına, maddi ve manevi açıdan büyük bir boşluğa düşeceğine, çok büyük bir malvarlığına sahip olacağına işaret eder.

Rüyada tanıdığın birini sigara içerken gördüyseniz:

  • Şimdiye kadar problemli olan bir konuya farklı bir açıdan yaklaşabilirsiniz.

Rüyada tanıdığın birini sigara içerken görmek gerek maddi gerek manevi bütün zararlarını karşılayacağına ve birlikte mutlu ve huzurlu bir hayat sürmek için ne gerekiyorsa yerine getireceğine, çok büyük kötülemeler yapılacağına inanılır.

Rüyada tanıdık birini sigara içerken görmek rüya sahibinin ismini gelecek nesillerin de bileceği şekilde şöhretli bir duruma taşıyacak işler yapacağına, elde bulunan malvarlığının daha da artacağına delalettir.

Rüyada tanıdık birinin sigara içtiğini görmek gelecekle ilgili korkularının, kaygılarının, karamsarlığının, umutsuzluğunun ortadan kalkacağına, yeni şeyler keşfedeceğine delalettir.

Rüyada tanıdığı birinin sigara içtiğini görmek rüya sahibi eğer bekâr birisi ise yakın hayırlı bir kısmet ile evleneceğine ama evli birisi ise çok büyük bir mutluluk yaşayacağına, büyük problemleri ortadan kaldırdıktan sonra çok rahat edeceğine ve mutlu olacağına alamet eder.

Rüyada tanıdığını sigara içerken görmek bir sebeple bir süre üzüntü duyacağına, yaşamın tadını çıkaracağı şartlar elde edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sigara içerken anneye yakalanmak kazançtan yana kısmetinin çoğalacağına, aralarında yaşanabilecek sorunları çok kısa zamanda ortadan kaldıracağına işaret etmektedir.

Rüyada sigara içen bir kadın görmek yaşanan üzüntülerin telafi edilmesi için bir yakınından destek alacağına, anlaşmalardan cayılacağına işaret etmektedir.

Rüyada başkasını sigara içerken görmek sorunlarla ve maddi sıkıntılarla dolu bir dönem geçireceğine, içine düştüğü karamsarlıktan kurtularak, geleceğe daha umut dolu bakacağına ve moralinin yerine geleceğine rivayet eder.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments