Rüyada temiz bardak görmek

Rüyada temiz bardak görmek yanlış kişilere denk geleceğine, kazaya ve belaya yakın olacağına, konu komşudan, akrabadan, arkadaştan ya da eş dosttan medet umacağına ve bu konuda elinin boş dönmeyeceğine, helal rızka sahip olunacağına, sevdiği kişiler tarafından çok hayırlı bir işe sokulacağına, bu iş sayesinde kendisine yeni ve hayırlı kapılar açan kişiler ile tanışacağına, aile bireylerinden birisi ile herkesi şaşkına çevirecek bir işe gireceğine, tatsızlık olacağına, sıkıntı yaşadığı zamanlarda hep bir çıkış yolu bulacağına, bu özellikleri yüzünden etrafındaki insanlar tarafından kıskanılacağına ve kötüleneceğine, kazancın artması sayesinde daha bir güzel hayata sahip olunacağına, büyük manevi zararlar yaşanacağına işaret eder.

Rüyada temiz bardak gördüyseniz:

  • Risk alınması durumunda belli sınırlamalar, engellenme veya tutukluluk hali benzeri gelişmeler söz konusu olabilir.

Rüyada temiz bardak görmek hayırlı işlere imza atacağına, neşesinin yerine geleceğine ve yüzünden gülümsemenin hiç eksik olmayacağına işaret eder.

Rüyada bardakta temiz su görmek eş, dost ya da akrabalardan alınan desteklerin heba olacağına, sevdiği ve değer verdiği kişilerin vereceği destek ve edecekleri yardım sayesinde işlerini çok daha büyüteceğine işarettir.

Rüyada temiz çay bardağı görmek kazanılan paraların hayır için kullanılacağına, attığı her adımın kendisine hayır getireceğine, kazalardan, belalardan korunacağına işarettir.

Rüyada temiz cam bardak görmek bir sebeple çok zorlanacağına, onları okula göndereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada mor bardak görmek gücünün ve kudretinin hiç eksilmeyeceğine, aile bireyleri arasında tartışmalar olacağına alamet eder.

Rüyada şarap bardağı görmek iş yerinde görevini zorla yerine getireceğinden dolayı amirlerinden ikaz alacağına, iş yaptığı sektörde rakiplerinin olmayacağına inanılır.

Rüyada porselen bardak görmek oğlunun da ömrünün uzun ve sağlıklı olacağına, çocuklar gibi şen olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kırık cam bardak görmek islami olarak da allah katında sevilen ve sevapları çok olan bir kul olunacağına, ağlayıp sızlayacak kadar acizlik içinde olmaya izin vermeyeceğine inanılır.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments