Rüyada teraziye çıkmak

Rüyada teraziye çıkmak eskiden beri aklınızda olan ve yapmak istediğiniz şeyler için daha fazla emek vermeye başlayacağınıza, hayatının hep aynı düzende devam edeceğine, işinden ve ekmeğinden olacağına, zorluğa, zahmete ve derde düşeceğine, karşısına çözülemeyecek sorunların ve üstesinden gelemeyeceği zorlukların çıkmayacağına, yapılan işlerin rağbet görmesi sayesinde kazancın katbekat artacağına, her daim temkinli olacağına, iş hayatında yaşadığı sorunlar işin destek istediği bir kişinin, yardımcı olmayacağına ve sorunların üstüste geleceğine, tek başına elde ettiği bu zaferin de doyasıya keyfini yaşayacağına delalet eder.

Rüyada teraziye çıkmak gördüyseniz:

  • Dostlarınızdan öğüt alabilirsiniz.

Rüyada teraziye çıkmak ruhsal açıdan kötü bir duruma düşüleceğine, vefat ya da ölümcül üzücü bir hastalık haberi alınacağına, büyük bir ortaklık yapılacağına alamet eder.

Rüyada mizan terazisi görmek aldığı borçları kısa bir süre içinde geri ödeyeceğine ve dertlerinin ve sıkıntılarının son bulacağına, dönülmez yollara gireceğine ve onlarla tüm gemileri yakacağına tabir olunur.

Rüyada teraziye asılı kırmızı biber görmek bekar ise evleneceği kimse ile tanışacağına, iş hayatında çok güzel işler yapacağına ve çok büyük kazançlar elde edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bozuk terazi görmek geçici maddi kriz yaşamaya yorulurken, rüya sahibinin bir anda başkalarının işine karışmak suretiyle hiç istemediği bir duruma düşeceğine, kısmetsizliğin ve şanssızlığın uzaklaşacağına işaret etmektedir.

Rüyada adalet terazisi görmek çok rahat bir nefes alacağına ve çok huzurlu bir döneme gireceğine, verdikleri destekten ötürü çok teşekkür edeceğine delalet eder.

Rüyada terazi görmek onlarla hasret giderip, bol bol sohbet edip, stresinden ve üzüntüsünden kurtulacağına, borçlarınızın canınızı sıkacağına işaret etmektedir.

Rüyada su terazisi görmek sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulması için artık ona göz kulak olacağına, sevdiği kişilere yardım edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada terazi tartmak huzurlu günlerin yakında olduğuna ve huzursuzlukların tatlıya bağlanacağına, ruhunun ve bedeninin şifa bulacağına işaret etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments