Rüyada terazi görmek

Rüyada terazi görmek durmadan ve başka yollara sapmadan ilerleyeceğine, sorumsuz bir kişiye haddinin bildirileceğine, kırgınlıkların ve küslüklerin sona ereceğine ve mutluluk verecek bir konuda adım atılacağına, sıkıntıya düşeceğine, huzursuz olacağına, kazancının allah’ın yardımı ile çok büyük oranda artacağına ve maddi ve manevi olarak çok rahat bir duruma geleceğine, ortaklardan birinin yapacağı hatalar yüzünden iş hayatında prestij kaybı yaşanacağına, insanlardan göreceği bazı kötülüklerden ötürü çok zor günler geçireceğine, bu yüzden insanlarla arasına büyük bir mesafe koyacağına, sosyal hayat içinde çok sevilen bir kişi olunacağına işaret eder.

Rüyada terazi gördüyseniz:

  • Geleceğe dönük kazançlı yatırımlar konusunda şanslısınız.

Rüyada terazi görmek uzun bir zaman maddi ve manevi sıkıntılar yaşanacağına, sevilen bir kişiye yardım edileceğine işaret etmektedir.

Rüyada altın terazi görmek çok büyük ve hayırlı işlere gireceğine, eğitim hayatında çok üst kademelere çıkacağına, vefasızlık ve nankörlük göreceğine inanılır.

Rüyada adalet terazisi görmek kazancının çoğalacağına ve rızkının genişleyeceğine, zorlanacağına, sıkıntıya düşeceğine işarettir.

Rüyada teraziye asılı kırmızı biber görmek kendisini hafiflemiş, sağlıklı, mutlu ve huzurlu hissedeceğine, sıkıntılı olduğu durumlarda etrafındaki insanlardan bu sayede destek alabileceğine işaret eder.

Rüyada hassas terazi görmek daha güçlü bir hale geleceğine, yakın zamanda menfaatinize olacak hayırlı olaylara  işaret eder.

Rüyada su terazisi görmek her türlü kötü kazadan ve kimseden korunacağına, kendisini üzen ve kıran kişilerden uzak duracağına ve çok daha rahat ve güzel günler geçireceğine alamet eder.

Rüyada bozuk terazi görmek yaşanan güzel olaylar sayesinde sevince boğulacağına, gelişim içine girileceğine, işlerin yarattığı stresten ve gerginlikten kurtulmak için kısa süreli de olsa bir tatile çıkılacağına işarettir.

Rüyada terazide tartilmak sorunlarının ve dertlerinin çözümü için bazı fırsatlar yaratacağına, sağlığı ile ilgili sorun yaşayan bir akrabasının tedavisini üstleneceğine, ziraat ve harmandan fayda görmeye rivayet etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments