Rüyada tuvalette makyaj yapmak

Rüyada tuvalette makyaj yapmak bazı kimselere haksızlık edeceğine, tüm sorunlarının biteceğine, attığı adımların pek iyi sonuçlar vermeyeceğine, güzel bir olayı mahvedip, hayatı boyunca pişmanlık duyacağına, büyük gelirler elde edilmesine ve çok daha büyük işlerin gelip daha farklı çalışmalar yapılmasına büyük destek sağlayıp yüksek bir mevkiye transfer edileceğine, gergin ve üzüntülü günler geçireceğine, sevdiği bir kişi ile girdiği büyük bir çalışma içinde çok hayırlı kişiler tanıyacağına ve bu kişiler ile büyük işler gerçekleştireceğine, isteklerinin, hayallerinin ve hedeflerinin gerçekleşmesi dolayısıyla adağını gerçekleştireceğine işaret eder.

Rüyada tuvalette makyaj yapmak gördüyseniz:

  • Artık daha zorlu mücadelelere girebilirsiniz.

Rüyada tuvalette makyaj yapmak garanti olacak kazanca, mutluluğa, huzura ve sıhhate kavuşacağına, hem itibar edineceğine yorulur.

Rüyada baskasina makyaj yapmak iş yeri sahibi olacağına, herhangi bir sıkıntı ya da sorun yaşamayacağına alamet eder.

Rüyada ölmüş birine makyaj yapmak sorunların teker teker çözüleceğine, hayatında fırtınalı günler yaşanacağına ve kişinin büyük bir çıkmazın içine düşeceğine delalettir.

Rüyada göz makyajı yapmak çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına, elde edeceği zaferler ve üstün başarılarla adından söz ettirmeyi ve şöhreti yakalamayı başaracağına inanılır.

Rüyada bebeğe makyaj yapmak evlilik yolunda ilerleyen bir ilişkinin biteceğine, kardeşler arasına kıskanç birisi tarafından nifak tohumu ekileceğine ve uzun süre toparlanılamayacağına, tüm dileklerin tutacağına yorulmaktadır.

Rüyada aynaya bakıp makyaj yapmak gerçeklere yüz çevrileceğine, tüm düzenin alt üst olacağına işaret etmektedir.

Rüyada koyu makyaj yapmak para pul sahibi olacağına, geçmişte yapılmış olan hataların telafi edileceğine işaret eder.

Rüyada göze yeşil makyaj yapmak ekonomik durumunun düzeleceğine, kendisini üzen ve kıran bazı olaylardan sonra sıkıntı çekeceğine rivayet eder.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments