Rüyada yabancı polis görmek

Rüyada yabancı polis görmek art niyetli kimselerin oyununa geleceğine, onlar tarafından aklının çelinmeye çalışılacağına, sağlık sorunlarının şifa bulacağına ve rahata erileceğine, onlar adına aç insanları doyuracağına, insanlara yol göstereceğine ve sahip olduğu maddi imkânları hayır işlerinde kullanacak kadar yüce gönüllü biri olma mutluluğunu ve şerefini yaşayacağına, üzerinde baskı kurmak isteyen insanların varlığını fark edip önlem alacağına, kişinin can derdine düşeceğine, yüzünün kızaracağına, işlerinin açılacağına ve bu sayede hayatına bolluğun ve bereketin geleceğine delalet eder.

Rüyada yabancı polis gördüyseniz:

  • Yeteneklerinizi göstermenize olanak tanıyabilecek bir fikre yatırım yapabilirsiniz.

Rüyada yabancı polis görmek zor zamanlar geçirileceğine ve üzüntü duyulacağına, çok güzel bir şekilde süren aile hayatında bazı büyük sorunların yaşanacağına, ortaklık kurulan bir kişiden ihanet görüleceğine delalet etmektedir.

Rüyada polis jandarma görmek iş ile ilgili tüm sıkıntıların ve sorunların çözüme kavuşacağına, yaptığı işlerde kişinin iyi niyetinin suiistimal edileceğine rivayet eder.

Rüyada polis asker görmek aile bireyleri ile rahat bir ömür sürüleceğine ve alınacak hayırlı ve sevinçli bir haber ile mutluluklara mutluluk katılacağına, geleceğinin hayır ve güzellik getireceğine işaret etmektedir.

Rüyada tabanca ve polis görmek hayırlı ve dürüst bir kişi ile evlilik yoluna girileceğine, neşeli ve bol kahkahalı günler geçirileceğine mal mülk sahibi olunacağına işarettir.

Rüyada silah polis görmek uğradığı haksızlığın özürle düzeltileceğine, uzun vadede kazancı iki katına çıkaracak bazı hamleler yapılacağına,dostlar arasında yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına, kıskançlık ve düşmanlık yapan bir kişi yüzünden iş hayatında zor bir duruma düşüleceğine alamet eder.

Rüyada başkasının polis olduğunu görmek çok büyük kısmetler elde edileceğine, işlerinin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine ve çok uzun zamandan beri hayali kurduğu şeylere kısa bir zaman içinde kavuşacağına delalettir.

Rüyada kendini sivil polis olarak görmek sıkıntı çekilen olayların kısa süre içinde çok sorun yaratacağına, kişinin ailesinden beklediği manevi desteği alacağını ve para konusunda da aile büyüklerinin teklifleri sayesinde zor günleri çabucak atlatacağına delalettir.

Rüyada polis aramak borçların ve dertlerin biteceğine, borçlanacağına ve zor zamanlar geçireceğine yorulmaktadır.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments