Rüyada yeğenini öpmek

Rüyada yeğenini öpmek geleceğinde makam olarak da, maddi olarak da yüksek konumlara erişeceğine, kısmetin açılacağına, sorumluluklarını önemseyerek ve çok çalışarak hayatını geçireceğine, emeklerinin karşılığını da en güzel şekliyle alacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının günden güne artacağına, çok daha kötü durumlara düşüleceğine, sevilmeyen bir kimseden borç alınacağına, iş konusunda zarar görülecek bir döneme girileceğine, ekmek kapılarının kapanacağına, yaptığı işle ilgili olarak çok hayırlı kararlar vereceğine alamet eder.

Rüyada yeğenini öpmek gördüyseniz:

  • Gerçekçilikten uzak sözler vererek veya hızlı konuşarak sizi dışarıda bırakmaya çalışan kişiler olabilir.

Rüyada yeğen öpmek eşinin ve çocuklarının kendisi için makbul ve hayırlı kimseler olacağına, düşmanlarını çatlatacak kadar mutlu olacağına, kazancının eksilmeyeceğine yorulur.

Rüyada yeğenini öpmek aynı hataları bir daha tekrar etmeyeceğine, sıkıntıların, aksiliklerin ve sorunların üst üste geleceğine işaret eder.

Rüyada yeğeni öpmek hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine, çok büyük sevinç ve mutluluk yaratacak bir haber alınacağına, çalışılan işte alınacak başarılı sonuçlarla üst mevkilere gelineceğine işaret eder.

Rüyada yeğenin doğduğunu görmek yaşama duyulan sevincin giderek azalmasına ve kişinin sorunlarını kafasına fazlaca takması nedeniyle yaptığı hiçbir şeyden zevk almayacağına, adına leke sürüp hem kendi hem de ailesinin başını öne eğdireceğine işaret eder.

Rüyada yeğenini kucaklamak tahmin etmediği bir yerden büyük bir zarar edeceğine, hastalar için şifaya yorumlanan rüya, aksiliklerin, nazarların ve uğursuzlukların kişiyi terk edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada yeğeninin sünnet olduğunu görmek maddi olarak çok büyük sıkıntılar çekileceğine, bu sıkıntıların ve sorunların çözümü için bir kişiden yüklü miktarda borç para alınacağına, iş hayatı ile ilgili olarak çok büyük ve hayırlı kazançlar sağlayacak fırsatlarla karşılaşacağına delalet etmektedir.

Rüyada yeğen dövmek her zaman incelikli davranışlar sergileyeceğine, kötülüklere gözünü kapatmaya rivayet etmektedir.

Rüyada yeğeni dövmek kurulu düzeninin olacağına, emeklerinin karşılığını almaya başlayacağına, takdire layık işler yapacağına bu sayede saygınlık göreceğine, art niyetli kimselere rastlayacağına rivayet eder.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments