Rüyada yer sarsıntısı görmek

Rüyada yer sarsıntısı görmek yükümlülüklerin ve kişinin omzundaki ağırlığın da azalacağına, hayatın gerçeklerini çok daha kolay ve tarafsız şekilde görme yetisine sahip olacağına, bu sayede yaşamına çok daha kolay şekilde yön vereceğine, anlayışlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, elde bulunan güzel şeylerin zarar göreceğine, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, hayırlı ve helal rızıklara kavuşulacağına, varolan borçların ödeneceğine, alınmış olan ve uzun zamandan beri ödenmeyen borçların kısa sürede ödeneceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yer sarsıntısı gördüyseniz:

  • Maddi konularda beklediğinizi bulamayabilirsiniz.

Rüyada hafif yer sarsıntısı görmek daha pozitif bir ruh haline sahip olunacağına, gülen yüzünün solacağına işaret eder.

Rüyada yer sarsıntısı olduğunu görmek önündeki engellerin ortadan kalkacağına, sakin ve huzurlu günler yaşayacağına işaret eder.

Rüyada yer sarsıntısı görmek bir sebeple çok büyük sorunlarla karşılaşacağına, bu sıkıntıların aile hayatına yansıması ile çok kötü olaylar yaşanacağına, aile içinde sürekli tartışmaların ve kavgaların baş göstereceğine, borçlanacağına, işini kaybedeceğine işaret eder.

Rüyada yer sarsıntısı hissetmek sağlıklı ve güzel evlatlara sahip olunacağına, çok daha iyi işler yapıp insanlar arasında saygı görmesine vesile olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada evde sarsıntı görmek gerçekleştireceği büyük ortaklık sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın zamanda kurtulacağına, eskiden olduğu gibi iyi haline gelebilmek için elinden gelen çabayı göstereceğine tabir olunur.

Rüyada sarsıntısı görmek kazanca kavuşacağına, yol yordam öğretileceğine işaret eder.

Rüyada deprem sarsıntısı yaşamak sıkıntı yaratan kişilerin haneden ve aileden uzaklaştırılacağına, iş dünyasında sevilen ve saygı gösterilen bir kişi olunacağına, üst yöneticilerin gözdesi konumuna gelineceğine, manevi yönden çok büyük ferahlık yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada deprem sarsıntısı olduğunu görmek can ciğer olduğu kişilerle kavgalar ve küskünlükler yaşanacağına, yapılan çalışmaların zarar vereceğine, maddi olarak çok zor günler geçirileceğine, sorunların yakın zaman içinde artacağına tabir olunur.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments