Rüyada yere basmadan yürümek

Rüyada yere basmadan yürümek aile hayatında büyük sorunlar yaşanacağına, sevdiği kişi ile arasına kara kedi gireceğine, onu helalinden kazanarak huzur içinde yiyeceğine ve bundan sonra da çok çalışıp emeklerinin karşılığı olarak bolluk, bereket, rahatlık, konfor ve lüks içinde yaşayacağına, çok rüyada başkası tarafından taşlanmak alınan bütün önlemlere rağmen iş hayatında zarar getirecek işlere girileceğine, neredeyse göz göre göre çok büyük bir sorunlara yelken açılacağına, işlerindeki ve kazancındaki bolluğun, bereketin ve verimin çoğalacağına, bu sayede ekonomik olarak rahatının yerine geleceğine, mesleğinde geri plana düşeceğine, onun sayesinde eksik olan bilgilerini tamamlayacağına, mutsuz ve huzursuz günler geçirileceğine, üzücü bir tartışmaya girileceğine ve bu tartışma sonucunda çok sevilen biri ile yolların ayrılacağına, atılacak adımların hepsinden müspet sonuçlar alınacağına işarettir.

Rüyada yere basmadan yürümek gördüyseniz:

  • Karşınızdaki kişileri etkilemek için para harcama eğiliminiz artıyor olabilir.

Rüyada yere basmadan yürümek hayal ettiği herşeye yakın bir zaman içinde kavuşacağına, arkadaş ve dostlardan mühim bir yardım alınacağına alamet eder.

Rüyada ayakları yere basmamak ağır bir hastalıkla boğuşan bir akrabadan acı haber alınacağına, iş kaybı yaşanacağına ve eğitim hayatında yaşanacak bir talihsizlik yüzünden okulla ilişkinin kesileceğine, daha dikkatli ve daha sabırlı olunacağına alamet eder.

Rüyada sel basması görmek sorunların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, sıkıntılı ve zor durumlardan kurtuluşa erileceğine, sağlıklı beslenileceğine ve ferahlığa çıkılacağına yorulmaktadır.

Rüyada basma etek giymek verdiği sözleri yerine getireceğine, allah katında da günahkâr durumuna düşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada eve temiz su basması görmek bir sebeple doğru yoldan sapacağına, hem günahkâr olma hem de kazalara ve belalara yakın durma durumuyla karşı karşıya kalacağına, daha önce hiç meyil etmediği bazı işlere girişeceğine, işlerinden ve özel hayatından yana umduklarını bulamayacağına inanılır.

Rüyada evi temiz su basması görmek mutlu, huzurlu günlerin uzaklaşacağına, ona mutluluk getireceğine işarettir.

Rüyada evini su basması görmek şansının ve kısmetlerinin açılacağına, eve kapanacağına inanılır.

Rüyada sel basmasını görmek büyük adımlar atacağına, sıkıntılarının zaman içinde ortadan kalkacağına delalet eder.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments