Rüyada yeşil baraj görmek

Rüyada yeşil baraj görmek sevdikleri ile bir araya geleceğine, onlarla keyifli zamanlar geçireceğine, yenileneceğine, tazeleneceğine, moral bulacağına, zararlı olabilecek bir işin dikkat edilmesi sayesinde büyük başarı getireceğine ve birçok kişinin ekmek yiyeceği bir kazanç kapısının temellerinin atılacağına, hak edilen helal bir malın ele geçeceğine, girdiği bütün işlerde hiç düşünmediği zorluklar ile karşılaşacağına, ferahlayacağına, esenliğe kavuşacağına, yüzünün güleceğine, çok güzel ve hayırlı işlere gireceğine, insanlara yardım edeceğine, allah’ın kendisine istediği kadar evlat nasip edeceğine rivayet eder.

Rüyada yeşil baraj gördüyseniz:

  • Sağlığınız, spor yaşamınız, diyetiniz, özel yaşamınız veya iş hayatınız hakkında size yol göstermeye çalışan kişiler olabilir.

Rüyada yeşil baraj görmek hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna gireceğine, uzun zamandan beri almayı çok istediği bir şeyi yakın zamanda alacağına ve çok hayırlı ve faydalı bir işe girip çok güzel günler göreceğine alamet eder.

Rüyada yeşil baraj suyu görmek verilen sözlerin tutulacağına, malına gelecek zarara delalet eder.

Rüyada baraj yapıldığını görmek rahat nefes almaya başlayacağına, moralinin ve neşesinin yerine geleceğine, acı veren kazalara delalet eder.

Rüyada su dolu baraj görmek yaşanan herşeyi sineye çektiğine, bu sayede daha dirençli, soğukkanlı ve başarılı bir kişi olacağına, canını sıkan durumları ortadan kaldıracağına ve kendisini büyük uğraşlarla ve uzun zaman çalışarak kurduğu işe vereceğine işarettir.

Rüyada dolu baraj görmek gözünün hiçbir şeyde kalmayacağına, elinde bulunan birkaç kuruşu bu sebeple harcayacağına, kendisine akıl hocalığı yapan bir kişiyi kaybedeceğine alamet eder.

Rüyada baraj görmek yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, işlerinde yenilikler yapacağına, yaşadığı zorlukların ve çektiği zahmetin sona ereceğine tabir olunur.

Rüyada barajda yüzdüğünü görmek zinde kalacağına, hayal kırıklığı yaşayacağına, maddi zarara uğrayacağına, geçim sıkıntısı çekeceğine alamet etmektedir.

Rüyada baraj patlaması görmek başarılı ve kazançlı günler yaşanacağına, aile işlerinin başına geçeceğine işaret eder.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
1 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Fahrettin baydilli

Riyad yeşil bir vedia dağın onur tarafında vadide anide butarafi bir baraj oldu acaba yorumu nedir