Rüyada zam aldığını görmek

Rüyada zam aldığını görmek işlerinin uzunca bir süre ters gideceğine, iş hayatında el attığı bütün işlerden başarısızlıkla çıkacağına, adını aklamayı başaracağına, kısmetlerinin artacağına, kişinin mutlu olmasını sağlayacak fırsatlar elde edeceğine, iş ile ilgili yapılan bir hata nedeni ile yaşanacak sıkıntıların rüya sahibinin üzerine kalacağına, hayatına bereketin ve bolluğun geleceğine, sorunların ve rahatsızlıkların atlatılacağına, katı düşüncelerinden ve tavırlarından vazgeçeceğine, kendisini yavaş yavaş toparlayarak bu kişinin hayatına olan etkilerini geriye çevirmeye çalışacağına rivayet etmektedir.

Rüyada zam aldığını gördüyseniz:

  • Belli bir işiniz özelikle ön plana çıkabilir.

Rüyada zam aldığını görmek kavgaların biteceğine, işlerin her zaman rast gideceğine ve mutlu olunacağına işaret eder.

Rüyada maaşa zam aldığını görmek kendisini çekemeyen insanları yenilgiye uğratacağına, kişinin tüm günahlarının af olup, dünyadaki hayatının gönlünce geçeceğine alamet etmektedir.

Rüyada patrondan zam almak yeni sorunların çıkmasını ve çok kötü sonuçlar doğurmasını engelleyeceğine, hiç ummadığı kadar kötü bir duruma düşeceğine, rahat ettiği bir dönemde başına gelecek bazı kötü olaylardan ötürü canını sıkan durumlar ile karşılaşacağına rivayet eder.

Rüyada zam almak çevresinde kendisine yardım etmek için pek çok insanın bulunacağına, başarılarının düşmesi nedeni ile makamının zarar göreceğine ve kazancının da azalacağına işarettir.

Rüyada maaş zammı görmek yeni çalışmalar ve alınmış olan borçların ödenmesi için çok büyük bir azimle çalışılacağına ve iş dünyasında çok iyi bir konuma getirileceğine, sıkıntıların bu sayede aşılacağına, dertlerin biteceğine yorulmaktadır.

Rüyada maaşına zam yapıldığını görmek üzüleceğine ve kırılacağına, mal varlığını artıracak paralar kazanacağına işaret eder.

Rüyada zam görmek sevinçli ve  güzel haberler alınacağına, işlerin yakın bir zaman içinde açılacağına, girilecek bir yarış içerisinde lider olunacağına, yabancı bir ülkeye çıkılan seyahatten dönüleceğine, büyük yatırımlar gerçekleştirileceğine alamet eder.

Rüyada zam istemek sıkıntı ve sorunların başgöstermeye başladığına, yaşanan sıkıntıların ortadan kaldırılması için borç alınacağına, büyük bir işin sahibi olacağına rivayet eder.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments