Rüyada başını birinin kucağına koymak

Rüyada başını birinin kucağına koymak kazancın devamlı olacağına, rızkın kesilmeyeceğine, bir sebeple işyerindeki bir kesimi karşısına alacağına, yapılan işte çalışanlardan birinin hatası yüzünden büyük bir parasal kayba uğranacağına ve sevilen bir kişinin yardım çağrısına içinde bulunulan kötü durumdan ötürü olumlu cevap verilemeyeceğine, nefsine yenileceğine, zaaflarına kapılacağına, sorunlarından kısa bir zaman içerisinde kurtulacağına, mali olarak küçüleceğine, iş hayatında çok üst mevkilerdeki yerini sağlamlaştıracağına, hatta kendi işinin sahibi olabileceğine, uzun zamandan beri hayal edilen ve neredeyse gerçekleştirilmek üzere olan şeylerin yarıda kalacağına delalet etmektedir.

Rüyada başını birinin kucağına koymak gördüyseniz:

  • Ufak tefek maddi şanslar ya da karlı alışverişler söz konusu olabilir.

Rüyada başını birinin kucağına koymak çok değerli ve saygın insanlar ile tanışacağına, akıllıca adımlar atıp toplum tarafından çok takdir edileceğine, onlarla iş ortaklığı yapmak isteyeceğine ve şahit olduklarından sonra herşeyden vazgeçerek onlardan derhal uzaklaşacağına işaret etmektedir.

Rüyada kucağına başını koymak kazaya ve belaya çok yaklaşacağına, işini kaybedeceğine, ancak yapılan çalışmada ısrarcı olunması ve sabırlı ve azimli bir şekilde devam edilmesi halinde çok iyi bir duruma gelineceğine alamet etmektedir.

Rüyada başını koymak rüya sahibinin ağız tadının da yerinde olacağına, istenen herşeye kavuşulacağına işaret etmektedir.

Rüyada başını dizine koymak anne babayla tatsızlık yaşanacağına, sağlığına ve huzuruna kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada başını omuzuna koymak çok iyi mevkilere gelmesinde kendisine bir basamak olacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, her durumda ölçülü olmanın iyi olacağına alamet eder.

Rüyada başını omzuna koymak sevdiği bazı kişilerden alacağı destek sayesinde çok iyi çalışmalar gerçekleştireceğine, aldığı destek ile çok daha büyük atılımlar yapmak için çalışmalara başlayacağına işarettir.

Rüyada birinin omzuna başını koymak kötü günler geçireceğine, maddi açıdan sıkışık bir dönem geçirileceğine, bu durumun hem kişinin kendisini hem etrafındaki insanları çok kötü etkileyeceğine, moral olarak çok büyük bir kayba uğranacağına işarettir.

Rüyada kuranı öpüp başına koymak kafasına ve kalbine göre bir kimse ile tanışacağına, sahip olunan şartlardan memnuniyet duymadığı için sinirli ve agresif bir tavır içinde olacağına rivayet eder.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments