Rüyada başını koymak

Rüyada başını koymak maddi olarak çok rahat olunacağına, tabiri caizse ocağının hep tüteceğine, adeta dünyaya yeni bir pencereden bakmaya başlayacağına, çok güzel bir birlikteliğin ardından verilen kararla dünyaevine gireceğine ve huzurlu ve sevgi dolu bir hayat yaşayacağına, çok daha iyi bir hayata sahip olacağına, çok büyük ve hayırlı başarılar kazanacağına, rüya sahibinin, diğer hayallerini ve isteklerini gerçekleştirmek için cesaret vereceğine, yorumlanırken, uzun tırnak aynı zamanda borç alınacağına, onun zamanını çalacağına delalet etmektedir.

Rüyada başını koymak gördüyseniz:

  • Olaylara tarafsız olarak yaklaşmanız ise, sizin sandığınız gibi kazanç getirmeyecek.

Rüyada kuranı öpüp başına koymak çevresinin kendisine olan beğenisini ve takdirini sunacağına, kariyerini her şeyden ön planda tutacağına işaret etmektedir.

Rüyada başını koymak çizgisini bozmadan yaşayan kişinin sahip olduğu rahat hayatı her daim sürdüreceğine, sıkıntıya düştüğü anlarda hemen herkesin yardıma koştuğuna, maddi ve manevi açıdan hiçbir sıkıntı çekmeyeceğine, kısa zamanda çok iyi işlere imza atacağına alamet eder.

Rüyada başını dizine koymak ağzı tadının, neşesinin ve huzurunun baki kalacağına, bol şanslı bir döneme girileceğine delalet eder.

Rüyada birinin omzuna başını koymak ağız tadının ve keyfin yerine geleceğine, her geçen gün daha da büyüyen dertlerin sona ereceğine ve mutlu ve sevinçli haberler alınıp deyim yerindeyse havalara uçulacağına, hayır getirecek işlere girileceğine işaret eder.

Rüyada başını omzuna koymak bugüne kadar eline geçen en büyük fırsatı yakalayarak mutlu olacağına, sıkıntıların tekrarlanmaması için çeşitli önlemler alınacağına tabir olunur.

Rüyada başını birinin kucağına koymak yüksek makamlara geleceğine ve önemli işlerin başındaki kimse olacağına, şansının ve kısmetinin kendisini hiç bırakmayacağına delalet eder.

Rüyada başını omuzuna koymak her istediğini elde edeceğine, hayallerini gerçekleştirmeyi başaracağına, eline geçen tüm fırsatları boşa harcayacağına işarettir.

Rüyada kucağına başını koymak aile içinde huzurunun ve neşesinin kalmayacağına, sorunlarını teker teker aşacağına yorulur.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments