Rüyada başını omuzuna koymak

Rüyada başını omuzuna koymak o kimseler nedeni ile başının derde gireceğine, sevilmeyen bir erkek arkadaş ise onun hakkında kötü haberler duyulacağına, herkesin çok sevdiği ve beğendiği biri olacağına, sıkıntıların ve sorunların sevilen kişilerden gelecek destekler sayesinde çözüm bulacağına, ruhen çok büyük bir gelişme yaşayacağına, aile bireylerinden birinin sorununu çözeceğine, çok büyük bir prestije ve kazanca ulaşılacağına, verdiği  kararların hatalara sebep olacağına, insanlarla tartışacağına, sevdiği kişilerden kötü sözler işiteceğine, bolluk, bereket ve mutluluk elde edeceğine, kendisine çok iyi gelecek işler yapacağına, kısa bir süre de olsa yatak tedavisi görüleceğine, yakın zamanda epey yüklü miktarda kazanç elde edileceğine tabir olunur.

Rüyada başını omuzuna koymak gördüyseniz:

  • Belli maceralara atılmadan önce sonuçlarını doğru öngörmenizde fayda var.

Rüyada başını omuzuna koymak yaşamına yeni bir yön vereceğine, kendisine hayır, iyilik, güzellik ve bereket getirecek başlangıçlar yapacağına, zarar getirecek bir kişi ile istemeden muhatap olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada başı omuza yaslamak ziraat ve harmandan fayda görmeye, çok büyük ve hayırlı işlere gireceğine, eğitim hayatında çok üst kademelere çıkacağına inanılır.

Rüyada başını dizine koymak girdiği sıkıntıların karşılığını alamayacağına, herkesin ayakta alkışlayacağı işler yapacağına delalettir.

Rüyada başını birinin kucağına koymak çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, yeni yetişen insanlara örnek olarak gösterileceğine ve her yaptığı işte bir yenilik yaratacağına, geçim derdinin biteceğine delalet etmektedir.

Rüyada başını omzuna koymak ticaretle uğraşıyorsa gelişeceğine, ortak edineceğine, gelirini ikiye katlayarak ailesine daha yüksek standartlarda bir hayat sunacağına, kendi işlerine bakmaları için baskı yapacağına delalettir.

Rüyada birinin omzuna başını koymak bir hastalıktan kurtulunacağına, geçim sıkıntısına düşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada kuranı öpüp başına koymak içinde bulunduğu zor durumlardan çok sevdiği ve değer verdiği kişilerin vereceği büyük destek sayesinde kurtulacağına, bolluğun ve verimin de artacağına işaret etmektedir.

Rüyada başını koymak çalışmaların bol kazanç getireceğine, anlaşmazlıkların tatlıya bağlanacağına işaret etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments