Rüyada esrar otu görmek

Rüyada esrar otu görmek istenmeyen ve maddi manevi büyük zararlara yol açan bir işe kalkışacağına, bir sebeple aile bireyleri arasında hiç istemediği durumların meydana geleceğine, sorunlar yüzünden tartışmalar çıkacağına, kazancının artacağına, hayatının çok daha konforlu, güzel ve yaşanılır hale geleceğine, yaşadığı kötü günlerin ve olayların etkisini unutma imkânı yakalayacağına, başarılar arttıkça çok daha büyük ve daha heyecan verici gelişmelerin yaşanacağına, içinde bulunduğu dertleri kendi başına ortadan kaldıracağına, o kimsenin başının dertte olduğunu öğreneceğine ve yine o insanın tatsız olaylarla karşılaşacağına, yapılan bu hamleden ötürü iş ve aile hayatındaki kişilerden ağır eleştiriler geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada esrar otu gördüyseniz:

  • Belli konularda size geri dönüşü olacağını düşünüyorsanız para harcayabilirsiniz.

Rüyada ot esrar görmek önemli yatırımlarda ve iş girişimlerinde bulunmaya, varolan borçların yakında ödeneceğine delalet etmektedir.

Rüyada esrar otu görmek sınırlı bir kazanç getiren işin tamamen duracağına, sıkıntılı bir döneme girileceğine, mutlu ve huzurlu bir kişi olunacağına delalettir.

Rüyada polise esrar yakalatmak kendini bundan sonra kötü ve yasaklı olan herşeyden men edeceğine, yakınları ile arasında büyük anlaşmazlıklar ve fikir ayrılıkları yaşanacağına yorulur.

Rüyada esrar satmak evli kişiler için ise evdeki huzurun günden güne daha çok artacağına, üzücü olaylar yaşanacağına alamet eder.

Rüyada birinin esrar içtiğini görmek sıkıntıların sevilen bir aile dostunun yardımı ile çözüme kavuşacağına, sağlık sorunları ile geçen bir dönemin biteceğine, yarasını saracağına inanılır.

Rüyada başkasının esrar içtiğini görmek huzurunu kaçıran her türlü davranış ve konuşma şekillerinden uzaklaşıp çok daha anlayışlı ve hoşgörülü biri olacağına, yaşanan üzüntü ve sıkıntıları çözeceğine ve iş hayatında karşılaşacağı problemleri en kısa ve en hızlı şekilde ortadan kaldıracağına işaret etmektedir.

Rüyada esrar görmek sevdiği kişi ile ilgili olarak kıskançlık duyacağına, hayatının ve geçiminin daha kolay hale geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada esrar bulmak doğru karar veremeyeceğine, yakın bir zaman içinde çok büyük problemler ile boğuşmak zorunda kalacağına alamet etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments