Rüyada bastonla birini dövmek

Rüyada bastonla birini dövmek borçlarının boyunu aşması nedeniyle alacaklarının kapısından ayrılmaz olacağına, huzurunun ve neşesinin bozulacağına, iftiraya ve haksızlığa uğrayacağına çok üzüleceğine, variyeti ile herkesi kıskandıracağına, attığı her adımın kendisine hayır getireceğine, kazalardan, belalardan korunacağına, iş yerinde çok iyi yerlere geleceğine, bütünlük ve dayanışma içinde olacağına, onları hayatından ve kendisinden uzaklaştırmayı başaracağına rivayet eder.

Rüyada bastonla birini dövmek gördüyseniz:

  • Kendi kendinizi sabote edebilirsiniz.

Rüyada bastonla birini dövmek sevilip sayılacağına, onlar nedeni ile ekmeğinden olacağına, fakirlik ve yokluk göreceğine delalet eder.

Rüyada ölünün elinde baston görmek bazı sıkıntılarından kurtulmasını sağlayacağına, yakın bir akrabanın çıkartacağı dedikodu yüzünden iş dünyasında büyük bir prestij kaybı yaşanacağına ve oturulan muhitteki insanlardan sürekli laf işitileceğine işaret etmektedir.

Rüyada tahta baston görmek şansın açılacağına, sorunların kısa süre içinde çözüm bulacağına, seven kişilerin mutlu bir hayata kavuşacaklarına, sağlıkla ilgili sorunların yakın zaman içinde tedavi edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada beyaz baston görmek atacağı hatalı adımlar yüzünden uzun süre işlerinin düzelmeyeceğine, sağlık sorunları ile uğraşmak zorunda kalacağına, ters giden durumları düzeltmek için atılan adımların boşa gideceğine yorulur.

Rüyada bastonlu dede görmek uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ve yapmak için birçok şeyden vazgeçtiği işte çok büyük maddi ve manevi zarar edeceğine, üzerinde çok büyük baskı bulunmasından ötürü küçük bir rahatsızlık yaşayacağına, övgülerle ve başarılarla dolu bir yaşam sürüleceğine alamet etmektedir.

Rüyada başkasının elinde baston görmek bazı yorumculara göre ise, kişinin sıkıntıların artacağına, huzurunun ve rahatının ömür boyu süreceğine, yoksulluk günlerinin artık arkada kalacağına inanılır.

Rüyada bastonlu yaşlı kadın görmek borçlarını ödemediği için haciz problemleriyle karşılaşacağına, maddi olanaklarının sınırsız olması sayesinde hiçbir eksiğinin kalmayacağına inanılır.

Rüyada baston kırıldığını görmek yapılan kötü bir davranıştan ötürü yakın bir arkadaşla aranın açılacağına, güzel günlerin sona ereceğine, çok büyük bir çalışma yapılacağına rivayet etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments