Rüyada baston kırıldığını görmek

Rüyada baston kırıldığını görmek inancını hiçe sayarak gözünü karartıp kötü işlere gireceğine, parasal ferahlığa çıkılacağına, refaha erişileceğine, güç ve kudret sahibi kimse haline geleceğine, genellikle girişilen her türlü işin uzun ömürlü olacağına, huzursuzluğundan ve hasta ruh halinden kurtulacağına, zevki sefa içinde olacağına, güvenilir kişilerle yola çıkılacağına, projelerin ve harcanan emeklerin de takdir göreceğine alamet eder.

Rüyada baston kırıldığını gördüyseniz:

  • Özel yaşamınızda gereken değişiklikleri yaparak sevdiğiniz bir kişiyi etkileyebilirsiniz.

Rüyada baston kırıldığını görmek elindekilerle yetinmeyi bileceğine, eğer işsizse iş bulacağına, eğer yolcu ise kısa zamanda memleketine kavuşacağına, sağ salim yolculuğunu bitireceğine işaret etmektedir.

Rüyada bastonlu adam görmek eline geçen bazı fırsatları çok kısa bir zaman içinde kullanamadığı için yakın bir zamanda elinden kaçıracağına, kişinin bütçesinin üstüne çıkması ile birlikte içinde bulunduğu dönemde mali açıdan biraz sıkıntıya düşeceğine alamet eder.

Rüyada bastonlu yaşlı kadın görmek ne yapılırsa yapılsın işin başında durulmadığı için bir türlü sonuç vermeyeceğine, yakın bir dostla ters düşüleceğine ve talihsiz bir kaza yaşanacağına, gülümsemenin yüzünden eksik olmayacağına işaret eder.

Rüyada bastonu kaybetmek çok üzüntü duyulacağına, atılan adımların zarar vereceğine, aile bireyleri arasında bazı tartışmaların başgöstereceğine, üzüntülerin daha da artacağına tabir olunur.

Rüyada demir baston görmek bereket ve zenginlik sahibi olacağına, huzurunu da kaçıracak hiçbir önemli sorun ve kötü olayla karşılaşmayacağına inanılır.

Rüyada birine baston vermek huzursuzluk yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, zararların telafi edileceğine, sağlık konusunda iyi haberler alınacağına ve mutlu bir ömür geçirileceğine delalettir.

Rüyada birini bastonla görmek verdiği emeklerin boşa gideceğine, kibirli, cahil çirkef ve malı ile övünen kişilerle karşılaşacağına delalet etmektedir.

Rüyada bastonla yürümek hayırlı  ve bol kazançlı bir işe girip zenginliğe sahip olacağına, yapacağı her işin çok büyük ilgi toplayacağına, talihinin günden güne açılacağına ve çok daha iyi işlere gireceğine yorulur.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments