Rüyada tahta baston görmek

Rüyada tahta baston görmek tüm sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, rüya sahibinin de yüzünün güleceğine, büyük miktarda para kazanacağına, bu paralar ile insanlara büyük iyilikler ve yardımlar yapacağına ve allah katında çok büyük sevaplar işleyeceğine, yaşanan sıkıntıların ve zorlukların sona ereceğine, dertlerin biteceğine, yeni işlere girileceğine, daha büyük ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, dileklerin gerçekleşeceğine, başarıların devamlı olacağına, işlerinde çok büyük ilerlemeler kaydedeceğine, bazı büyük projelere girerek kendisine uygun kimseler ile ortaklık kuracağına, elini attığı ve niyet ettiği her işten alnının akı ile çıkacağına, düşmanlarını ve rakiplerini de kendisine ulaşamayacakları duruma getireceğine, karşısına çıkan aksiliklere, zorluklara, sıkıntılara ve sorunlara göğüs gereceğine bu sayede işinde zafer elde edeceğine, dertlerinin sona ereceğine, hayatında olumlu değişiklikler olacağına işaret etmektedir.

Rüyada tahta baston gördüyseniz:

  • Geçmiş deneyimleriniz cesaretinizi kırmamalı ya da geleceğe gereğinden fazla cesaretle ilerlememelisiniz.

Rüyada tahta baston görmek karşısına çıkacak pürüzlerin kendisini yıldıramayacağına, bir süre her şeyden elini eteğini çekeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bastonla yürümek sağduyusu ve ustalığı sayesinde bunu hemen aşmayı başaracağına, ele geçen kazancın azalacağına inanılır.

Rüyada birine baston vermek deniz aşırı işler yapılacağına, rutin bir şekilde ilerleyen bir birlikteliğin yakın zaman içinde sona ereceğine işaret eder.

Rüyada beyaz baston görmek sorunların kısa sürede aşılacağına, ihtiyaçların ve eksiklerin giderilemeyeceğine, faturaların biriktikçe birikeceğine, maddi zararın da her geçen gün kapanmayacak boyutlara ulaşacağına yorulur.

Rüyada demir baston görmek güzel bir haneye sahip olunacağına, uzun zamandan beri yaşadığı musibetleri ve sıkıntıları üzerinden atacağına rivayet eder.

Rüyada altın baston görmek uzlaşmacı yaklaşımını kaybedeceğine, boşanmaya, kişi hasta ise ölümün vaki olduğuna, kişinin malını kaybedebileceğine alamet eder.

Rüyada bastonlu yaşlı kadın görmek aksiliklerin başgöstereceğine ve aynı yoldan gidilen bir kişi ile karşılaşılan ortak bir sorun için işbirliği yapılacağına, haklılığının anlaşılacağına ve hakkı olanın kendisine teslim edileceğine tabir olunur.

Rüyada elinde baston görmek bir sebeple sırada bekleyen işlerin erteleneceğine ya da askıya alınacağına, ümitsizliğe işaret etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments