Rüyada beyaz civciv görmek

Rüyada beyaz civciv görmek kendisiyle daha fazla ilgilenmek suretiyle sosyal yaşantısını güçlendireceğine, elde edeceği zaferler ve üstün başarılarla adından söz ettirmeyi ve şöhreti yakalamayı başaracağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya gelineceğine, yaşanan bütün sorunların ve tartışmaların yakın zaman içinde son bulacağına, karanlıkların aydınlanacağına ve depresif bir kişilik sergileyen bir akrabanın düzeleceğine, büyük bir hastalıkla boğuşup eskisinden çok daha iyi olmuş bir şekilde ayağa kalkacağına, böylece içinde kalan ve kendisini yıpratmasına neden olan şeyleri anlatarak rahata ereceğine, canını dişine takarak kazandıklarını kaybedeceğine, önünün açık olacağına yorulur.

Rüyada beyaz civciv gördüyseniz:

  • Duygu durumunuz veya çevrenizdeki kişilerin duygu durumları istikrarsızlık gösterebilir.

Rüyada beyaz tavuk ve civciv görmek rahatsızlık yaratan bir işin çözüm bulacağına, üzüntülerinden ve dertlerinden ötürü hasta olacağına işarettir.

Rüyada beyaz civciv görmek karamsar olacağına, umutlarını kaybedeceğine, hesabını veremeyecek işlere ortak olmayacağına ve allah’ın karşısına kul hakkı alarak gitmekten hep çekineceğine işaret eder.

Rüyada beyaz civcivler görmek kısa süre içinde evlat sahibi olacağına ve herkes tarafından takdir göreceğine, gidişatı düzeltmek için verilen kararların endişe ve sıkıntı getireceğine işarettir.

Rüyada siyah beyaz civciv görmek mutlu olması için pek çok nedene kavuşacağına, seyahatlere katılacağına, kendisini moral olarak daha iyi hissedeceğine yorulmaktadır.

Rüyada ölü sarı civciv görmek ruhunu güzelleştireceğine, çok güzel çalışmalar yapacağına, aile hayatında çok güzel ve hayırlı haberler alacağına ve çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine işarettir.

Rüyada civciv hediye etmek çok sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine, problemlerle dolu ve maddi açıdan zarar getirecek bir çalışmanın içine girileceğine, verilen kararların bir türlü hayata geçirilemeyeceğine, uyumsuz bir kişi ile kurulan bir ortaklık yüzünden gereksiz bir stres altına girileceğine ve üzüntü durulacağına yorulur.

Rüyada civciv yıkamak mesleki olarak istenilen makamın kazanılacağına, manevi rahatlamaya erileceğine, işleri bozmak isteyenlere üstünlük sağlanacağına yorulmaktadır.

Rüyada yanmış civciv görmek çok sevdiği ve çocukluktan beri yapmaya devam ettiği işler ile uğraşıp hayatın stresinden kurtulacağına, bir proje sayesinde çok büyük başarılar kazanacağına alamet etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments