Rüyada birine baston vermek

Rüyada birine baston vermek işinin en iyisi olacağına, işlerinde atılıma geçeceğine, başarılarının herkes tarafından konuşulur duruma gelmesine vesile olacak işler yapacağına, maddi ve manevi sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, şansının ve kısmetinin kendisini hiç bırakmayacağına ve ileride çok zengin bir kimse durumuna geleceğine, dertlerinin günden güne artacağına, kendini insanlara yardım etmeye adayacağına, ferahlığa ve çok büyük bir bolluğa çıkılacağına, hayır işlerinden geri kalmayacağına, insan ya da hayvan demeden, allah’ın yarattığı her canlıyı seveceğine tabir olunur.

Rüyada birine baston vermek gördüyseniz:

  • Maddi, duygusal ya da fiziksel bazı konuları hafife almanız size zarar verebilir.

Rüyada ölünün elinde baston görmek her gününün bir öncekinden daha güzel geçeceğine ve uzun bir ömre sahip olacağına, aile hayatında çok güzel ve hayırlı haberler alacağına ve çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine inanılır.

Rüyada bastonu kaybetmek çok büyük bir çalışma içine girip ortaya koyacağı projeler ile adından çok güzel ve saygın bir şekilde söz ettireceğine, uzun zamandan beri iş hayatında yaşadığı sorunlardan kurtulmak için çok başarılı bir kişi ile ortaklık kuracağına, aralarında pürüz varsa da konuşarak tatlıya bağlanacağına yorulmaktadır.

Rüyada bastonlu adam görmek belalara denk gelmeyeceğine ve kötülüklerden korunacağına, ekonomik durumun her geçen gün çok daha güçlü hale geleceğine rivayet eder.

Rüyada bastonlu yaşlı kadın görmek alınan hayır dualarıyla aile hayatında güzel şeyler yaşanacağına, kişinin kuyusunu kazan her gün yüz yüze baktığı kişilerin galip çıkacağına işarettir.

Rüyada demir baston görmek yaşanılan kötü günlerin kişinin sabretmesi sonunda geçeceğine ve daha aydınlık bir geleceğe kavuşulacağına, sıkıntılı bir işin ardından ferahlığa çıkılacağına delalet etmektedir.

Rüyada baston kaybetmek girdiği tüm işlerde büyük zarar edeceğine, maddi olarak çok kayıp vereceğine, bu sorunlar yüzünden aile hayatı içinde çok büyük tartışmalar yaşayacağına, çalışmalarının ve emeklerinin karşılığını alacağına işaret eder.

Rüyada altın baston görmek uzun zamandan beri istenen ve çok büyük getirisi olacak bir şeye kavuşulacağına, aile içinde huzur ve mutluluğun her daim süreceğine, belalara denk gelmeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada birini bastonla görmek eline geçen fırsatların yeni yollar açması sayesinde maddi ve manevi durumunun gün geçtikçe daha iyi bir hale geleceğine, ekmeğinin kesilmeyeceğine ve gelirinin sabit olacağına delalet etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments