Rüyada birini bastonla görmek

Rüyada birini bastonla görmek çok büyük hayalleri olduğuna, bu hayalleri gerçekleştirmek için çok büyük çaba göstereceğine, bu sayede sorunlarından kurtulacağına, hem de başka insanlara ekmek kapısı aralayacağına, özel yaşamından dolayı yaşadığı olumsuzlukları çevresine yansıtmamak için, sıkıntılarını içine atarak, dik durmaya çalışacağına, arkadaşlarından, dostlarından, akrabalarından ve komşularından destek bekleyeceğine, sevimsiz bir kişi ile iş yapmak zorunda kalınacağına, uzun yıllar boyunca hiçbir rahatsızlık yüzü görmeyeceğine, bunun ayrıcalığını ve avantajlarını yaşayarak daha konforlu bir şekilde çalışacağına, can derdine düşeceğine ve bu nedenle de çok mutsuz olacağına işaret eder.

Rüyada birini bastonla gördüyseniz:

  • Biranda tüm olayların size odaklandığını görebilirsiniz.

Rüyada demir baston görmek bunun için malından ve parasından vazgeçmeyi dahi göze alacağına, kişinin ailesine de faydalı işler yapacağına işaret eder.

Rüyada bastonla birini dövmek kendisini iyi hissedeceğine, hayırlı ve dürüst bir kişi ile evlilik yoluna girileceğine rivayet eder.

Rüyada birine baston vermek sevdiği kişilerden birinin hasta olması sebebiyle çok büyük üzüntüler yaşayacağına ve zor günler geçireceğine, rakiplerine karşı zafer elde edeceğine tabir olunur.

Rüyada baston kaybetmek kişinin şansının ve kısmetinin açılacağına, işinin yoluna gireceğine, mesleğinde çok başarılı olacağına işarettir.

Rüyada beyaz baston görmek onlarla bol muhabbette olup eğlenceli zaman geçireceğine, kendisini büyük bir iş sıkıntısının ortasında bulacağına, eline geçen fırsatların kazançtan çok zarar getireceğine alamet etmektedir.

Rüyada bastonlu adam görmek başarıya giden yollarının açılacağına, geleceğinin gerçekten de kısmetlerle dolacağına, ekmeğinin hiç kesilmeyeceğine, maddi ve manevi olarak zor zamanlar geçireceğine ve kendisini sıkıntıya sokmaya çalışan insanlar yüzünden kötü günler yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada baston tutmak maddi ve manevi açıdan büyük atılımlar yapacağına, sorunlarının çözümü için aldığı destekleri yeni yatırımlar içinde kullanıp işini genişleteceğine, kişinin eski aşkına geri döneceğine alamet ederken, alınacak bir kararla kişinin kendisine ait bir yuva kurmak için girişimlerde bulunacağına delalettir.

Rüyada bastonlu kadın görmek büyük beklentiler ile girilen işler sonunda zarar edileceğine, kişinin tüm endişelerinin, korkularının ve kuruntularının biteceğine, aile sahibi olup, yuva kuracağına rivayet etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments