Rüyada demir baston görmek

Rüyada demir baston görmek sıkıntılarının artacağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, iş hayatında çok zor zamanlar geçireceğine, yaptığı her işte insanların takdirini toplayacağına, variyetini çoğaltacağına, büyük sıkıntılar ile karşılaşacağına, iş hayatının tamamen bozulacağına, kötü bir kişi yüzünden maddi ve manevi açıdan büyük zararlara uğranacağına, içinde bulunduğu sorunların günden güne artacağına, kendisini üzen kişiler ile arasının açılacağına ve ters gitmekte olan her şeyin normale döneceğine, uzun zamandan beri yaşanmamış olan zararlarla karşılaşılacağına ve kimseden destek alınamadığı için büyük bir çıkmaza girileceğine rivayet eder.

Rüyada demir baston gördüyseniz:

  • Yapacağınız alışverişler keyfinizi yerine getirecek.

Rüyada demir baston görmek keyfinin ve ağız tadının da sürekli olacağına, sayılan ve sevilen kimse olacağına işaret etmektedir.

Rüyada elinde baston görmek mal kaybına uğrayacağına, eline geçecek fırsatların kıymetini bilemeyerek onları boşa harcayacağına yorulur.

Rüyada bastonunu kaybetmek ele geçen fırsatların kaçırılmasına sebep olan şeylerin ne olduğunun bulunacağına ve aynı hataları yapmamak konusunda kendi kendisini telkin edeceğine, uzaktaki bir akrabadan çok güzel ve hayırlı bir haber alınacağına inanılır.

Rüyada bastonla birini dövmek çok büyük sıkıntılar çekileceğine ancak bu sıkıntılardan sonra daha büyük sorunlar yaşanacağına, kendisine yeni bir hayat kuracağına, çok daha yeni kişiler ile yeni arkadaşlıklar kuracağına ve bu arkadaşlıkları ilerleteceğine alamet eder.

Rüyada bastonlu adam görmek eş, dost ve akrabaların yardımları sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, anne baba duası alınacağına, bu sayede karşılaşılan engellerin kolayca aşılacağına ve kazancın artması sayesinde yardım isteyen kişilere yardım edileceğine, yeni bir birlikteliğe yelken açılacağına delalet etmektedir.

Rüyada birini bastonla görmek günden güne sorunlarının artacağına, işlerinin çok büyük bir oranda aksayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada baston kırıldığını görmek dolayısıyla işlerin bozulacağına, çeşitli dedikoduların ortasında kalınacağına, yuva kurmak için yapılan bir hamlenin boşa gideceğine, özellikle kişinin farkında olmadığı bazı tehlikeli durumlarda aile yakınlarının desteği ile yara bere almadan ve fazla zarara uğramadan olaylardan sıyrılacağına alamet eder.

Rüyada beyaz baston görmek sevdiği kişilerden çok büyük destek göreceğine, hayatını sürdürmek için kendisine yeni yollar arayacağına, kendisini mutlu edecek ve kazanç sağlayacak yeni uğraşlar edineceğine, bazı konularda anlaşamadığı insanlar ile çok uzun konuşmalar sonunda orta yolun bulunacağına yorulur.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments